Annonce:
Annonce:

Tre fremstilles for skyderi

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger kan skyderiet knyttes til rockerrelateret konflikt

Natten igennem arbejdede politiet ved Brøndby Nord Vej og Brøndbyøster Station. Video: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Krimi
Følg Bandeland

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

To mænd på 19 samt en 25-årig fremstilles netop nu i grundlovsforhør i Retten i Glostrup.

Trioen, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger har rockerrelationer, sættes af politiet i forbindelse med et skyderi, der fandt sted kort før midnat søndag aften på Brøndby Nord Vej i Brøndby.

Alle tre er i forvejen kendt af politiet. De to 19-årige har tidligere været tiltalt i samme sag vedrørende forsøg på manddrab. Tredjemanden, den 25-årige, var for nylig efterlyst af politiet for knivvold, ligesom han i forvejen er kendt for røveri.

'Ved skyderiet blev der skudt efter en bil, og den foreløbige efterforskning tyder på, at der kan være tale om en forveksling, hvilket den fremadrettede efterforskning skal afdække. Ingen kom til skade ved skudepisoden', skriver politiet i en pressemeddelelse.

Annonce:

I alt fem personer blev anholdt efter skyderiet. De øvrige er siden løsladt, da der ikke er grundlag for at fremstille dem i retten.

Fem anholdt for skyderi

At der var et skyderi i samme område torsdag den 30. juli indgår i efterforskningen, men det er endnu for tidligt at sige, om der er en sammenhæng, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Politiet rykkede også ud efter skyderi i Brøndby torsdag. Det er endnu uklart, om der er sammenhæng mellem den seneste tids skyderier i området. Foto: Kenneth Meyer
Politiet rykkede også ud efter skyderi i Brøndby torsdag. Det er endnu uklart, om der er sammenhæng mellem den seneste tids skyderier i området. Foto: Kenneth Meyer
 

Anklagemyndigheden har begæret begære lukkede døre i forbindelse med fremstillingen og derfor har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer for nu.

Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal skyderiet knyttes til en konflikt i rocker-miljøet, der inkluderer flere skudepisoder samt vold og hærværk.

Politi undersøger skudepisode

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: