Tre kræves fængslet efter masseslagsmål i Nørresundby

En strid om penge er tilsyneladende baggrunden for et masseslagsmål i Nordjylland. Tre mænd kræves fængslet.

Se video fra stedet her (Video: Ekstra Bladet)

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi vil onsdag forsøge at få en dommer til at varetægtsfængsle tre personer efter et masseslagsmål i Nørresundby.

I alt kom fem personer til skade, da mindst 15 personer tirsdag eftermiddag tørnede sammen i et garageanlæg, der ligger på Sundsholmen i et industriområde.

Aktuelt er to af de sårede stadig indlagt. Den ene af dem, en 46-årig mand, skal fremstilles i grundlovsforhør.

Flere af de 15 personer er blevet iført DNA-dragter, der skal sikre at vigtige spor ikke går tabt (Foto: Ekstra Bladet) Krimi Knivstikkeri og slagvåben: Fem sårede efter voldsomt masseslagsmål

Ved politiets ankomst til garageanlægget blev 18 personer anholdt, men det viste sig, at tre af mændene først var ankommet efter slagsmålet. Derfor blev de løsladt.

- Gerningsstedet er undersøgt og sporsikret. Alle de anholdte er i løbet af aftenen og natten blevet sigtet for vold og afhørt, skriver politiet i en pressemeddelelse.

På baggrund af de foreløbige undersøgelser og forklaringer er det politiets opfattelse, at slagsmålet har sit udspring i en uenighed om penge mellem to mænd på henholdsvis 56 og 46 år.

Ifølge politiet opholdt den 56-årige sig ved garageanlægget sammen med sine to sønner og flere bekendte, da den 46-årige ankom.

- Uenigheden omkring betalingsspørgsmålet blussede op, og den 46-årige blev forulempet. Han tilkaldte derfor sine to sønner og nogle af deres bekendte. Kort tid efter opstod et større slagsmål, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Det er sagens to hovedpersoner samt en 23-årig mand, der onsdag eftermiddag fremstilles i grundlovsforhør.

De øvrige anholdte løslades i løbet af dagen, men sigtelserne opretholdes.

Nordjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, da grundlovsforhøret begæres holdt for lukkede døre.