Annonce:
Annonce:

Tre mænd fængslet efter voldsom biljagt

Tre mænd på flugt fra politiet kastede blandt andet værktøj mod den forfølgende patruljevogn

Læservideo: Anholdelse ifm. biljagt
Annonce:
Følg Krimi

Under en biljagt på Sjælland onsdag aften fik en patruljevogn knust forruden og en betjent måtte til behandling for glassplinter i øjnene.

Det lykkedes efterfølgende politiet at anholde tre mænd - en på 19 år og to brødre på 21 og 23 år.

De er alle tre i et grundlovsforhør torsdag blevet varetægtsfængslet til 1. november. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

Biljagten begyndte omkring klokken 17.30, da betjente i en patruljevogn fik øjenkontakt med føreren af en sort Renault mellem Roskilde og Gevninge. Bilen viste sig at være stjålet i Slagelse i forbindelse med et indbrud.

Føreren af bilen ønskede dog ikke at standse. I stedet begyndte en biljagt med høj hastighed ad Holbækmotorvejen og Skovvejen i retning mod Kalundborg.

Vild biljagt på 50 km: Kastede flasker ud af vinduet efter politiet

Annonce:

Undervejs opstod flere farlige situationer, da de tre i den stjålne bil kastede værktøj - blandt andet et topnøglesæt - og andet ud fra bilen for at ryste politiet af.

Bilen kørte også flere gange i den modsatte køreretning på Skovvejen, så modkørende bilister måtte trække ud i grøften for at undgå at blive ramt. Flere biler blev påkørt af den stjålne bil undervejs.

En patruljevogn fik knust forruden, da den blev ramt af effekter, der blev smidt ud af den stjålne bil, og en betjent måtte til behandling for glassplinter i øjnene.

Biljagten endte i en rundkørsel på Skovvejen ved Bregninge klokken 17.50, hvor det lykkedes politiet at påkøre den stjålne bil. To politibiler blev beskadigede i jagten.

Politiet søger vidner til vild biljagt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: