Tre mulige voldtægter ved halloween-fest anmeldt i svensk by

Alle de tre mulige voldtægter har fundet sted i forbindelse med en halloweenfest på den kendte restaurant og natklub Nöjesfabrikken i Karlstad  

Politiet havde travlt i den svenske by Karlstad i weekenden med tre anmeldte mistænkte voldtægter fredag aften. (Foto: Ritzau/Scanpix)
Politiet havde travlt i den svenske by Karlstad i weekenden med tre anmeldte mistænkte voldtægter fredag aften. (Foto: Ritzau/Scanpix)

Sent fredag aften anmeldte en teenager til politiet, at hun var blevet voldtaget i den svenske by Karlstad. Den mulige voldtægt fandt sted udendørs i forbindelse med en halloweenfest, der blev afholdt på den kendte restaurant og natklub 'Nöjesfabrikken'. Kvinden blev efterfølgende kørt til et hospital.

- Vi har afspærret et område. Om det er gerningsstedet kan jeg ikke komme ind på. Men vi skal gennemføre en teknisk undersøgelse. Afspærringen er udendørs, forklarede Stefan Dangardt fra politiet i regionen Värmland i lørdags.

Samme aften indtraf yderligere to mulige voldtægter inde på den kendte natklub.

Det skriver flere svenske aviser, heriblandt Expressen og Aftonbladet.

- Det er to forskellige hændelser på to forskellige steder. Kvinderne er blevet tvunget ind på trange steder, og herefter har gerningsmanden forgrebet sig på dem, fortæller Urban Ståhl fra kriminalpolitiet i Värmland til 'Nya Wermlands-Tidningen'. Han ønsker dog ikke at komme ind på, om der er en forbindelse mellem de tre mistænkte voldtægtsager.

En fjerde voldtægt
Samme nat skete en fjerde mistænkt voldtægt i den noget mindre by Kil i Värmland.

- Det er et selskab af piger, der har været på restaurant. Den ene af pigerne forsvinder, og de andre begynder at ringe efter hende. Og da pigen senere blev fundet, fortalte hun, hvad der var sket, forklarer Urban Ståhl til NWT.

Ingen er indtil videre anholdt i forbindelse med de fire mulige voldtægter.