Tre nye anholdelser i rocker-overfald

To mænd er stadig efterlyst, men politiet har foretaget nye anholdelser i drabsforsøget på to mænd i Ishøj

Razzia hos 'No Surrender' efter drabsforsøget i Ishøj. (Video: Kenneth Meyer)
Følg Krimi

Mens politiet fortsat jager Tonni Turan og Vahid Malakhi  fra den nye rocker-gruppe 'No Surrender' for et drabsforsøg i Ishøj på to tyrkiske mænd den 17. august, har politiet foretaget tre nye anholdelser i sagen.

De tre, der har relationer til 'No Surrender', sigtes for drabsforsøg og fremstilles i eftermiddag ved retten i Glostrup med begæring om varetægtsfængsling. Politiet kræver dørlukning i retten af hensyn til efterforskningen.

De to tyrkere blev overfaldet af en gruppe på cirka 10 personer, der brugte slagvåben og knive. Overfaldet var så brutalt, at politiet betragter det som et drabsforsøg. Ofrene fik flere knivstik.

Politiet har i forvejen fået varetægtsfængslet en stribe personer i sagen, og tidligere på måneden efterlyste politiet den 41-årige Tonni Turan offentligt sammen med den 30-årige iraner Vahid Malakhi, der begge skal sigtes for deltagelse i drabsforsøget.

Tilsyneladende opholder Tonni Turan sig i udlandet. I hvert fald lagde han efter efterlysningen et foto på sin Facebook-profil, hvor han tilsyneladende sidder på en restaurant med høj sol og palmer i baggrunden.

'Hold ud champ' lød en af kommentarerne fra hans venner på Facebook.

I forbindelse med dagens grundlovsforhør fremstilles Tonni Turan 'in absentia' med henblik på en international efterlysning og arrestordre.

Eftersøgt for drabsforsøg: Her nyder han sol og palmer

Tonni Turan er medlem af 'No Surrender MC District 26', der holder til i et klubhus på Lyngager i Brøndby. Her slog politiet til efter overfaldet på de to tyrkiske mænd og anholdt otte personer. Under ransagningen fandt politiet en skarpladt pistol og knive.

Medlemmerne af 'No Surrender' har tidligere været med i rocker-klubben Satudarah, men stiftede deres egen klub efter interne uenigheder.

Opgøret i den tyrkiske klub i Ishøj, hvor de to mænd på 24 og 29 år blev stukket og slået, er næppe banderelateret.

Det bunder snarere i uenigheder om hashmarkedet, har vicepolitiinspektør Carsten Jansson tidligere forklaret.

Politiet efterlyser to mænd for drabsforsøg

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind