Tre personer anholdt for drab

Nordjyllands Politi har anholdt og sigtet tre personer for drab på den person, der tidligere onsdag blevet fundet under mystiske omstændigheder

Video: René Schütze/Stine Bolther

Under 24 timer efter to personer omkom i den voldsomme påsatte brand i hjertet af Aalborg, blev politiet kaldt ud til endnu et mistænkeligt dødsfald, blot få kilometer fra mordbranden.

Meldingen til politiet kom klokken 15.12, hvor der blev rekvireret en ambulance. Men manden kunne ikke reddes, og blev hurtigt erklæret død.

Det oplyser Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- På stedet træffer vi tre personer, som vi vælger at anholde og sigte for drabet på den endnu ikke identificerede mand. Det gør vi, fordi de har lidt svært ved at redegøre for deres færden, og der er også nogle andre ting, som gør, at vi anholder dem, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Er der en sammenhæng mellem mordbranden og den døde mand på det gamle værtshus?

- Vi ser naturligvis på om der er en sammenhæng, men det er der endnu ikke noget der tyder på. Men når to så alvorlige hændelser sker indenfor så kort tid, så er det klart, vi synes, det ser lidt mærkeligt ud, siger Frank Olsen.

I aftes havde politiet endnu ikke svar på, hvem den afdøde er eller hvordan han er omkommet.

– Han har ingen læsioner, man kan se med det blotte øje, men han skal naturligvis obduceres, fortæller Frank Olsen

Artiklen fortsætter under billedet

En person er onsdag fundet død på Vesterbro 64 i Aalborg. Nordjyllands Politi kalder dødsfaldet for 'mistænkeligt'. Foto: René Schütze
En person er onsdag fundet død på Vesterbro 64 i Aalborg. Nordjyllands Politi kalder dødsfaldet for 'mistænkeligt'. Foto: René Schütze

Vidner fandt ham død
Det var ifølge vagtchefen 'nogle vidner', der fandt liget og herefter kontaktede politiet. Hvad personernes rolle er, vil politiet ikke ud med.

Ifølge TV2 Nord er tre personer blevet ført væk i tre dna-dragter, som skal sikre tekniske spor.

Politikommissær Sune Myrup fra Nordjyllands Politi oplyst tidligere til til TV2 Nord, at aktionen ikke har noget at gøre med tirsdagens mordbrand.

Frank Olsen tilføjer, at det formentligt først bliver torsdag, før politiet kan sige mere om, hvad der helt nøjagtigt er sket på Vesterbro 64.

- Vi er i fuld gang med efterforskningen og har påbegyndt kriminaltekniske undersøgelser, og det kommer til at vare hele aftenen onsdag og nok også natten, siger han.