Tre skoledrenge røvede ældre kvinder

Teenager-trio anholdt for fire taskerøverier i Randers på godt en time

Tre teenager drenge på 15, 15 og 16 år blev i går anholdt i Randers efter en række taskerøverier i byen inden for godt en time.

Drengene fremstilles i dag til middag i et grundlovsforhør, som politiet på grund af de anholdtes unge alder vil holde bag lukkede døre, oplyser Østjyllands Politi.

De tre skoledrenge sigtes for tre røverier og et røveriforsøg begået i går i Randers i tidsrummet mellem kl. 11.15 og kl. 12.24.

Røverioffer slog knæ og hænder
Ved det første gaderøveri på Rebslagervej fik en 81-årig kvinde fravristet sit indkøbsnet, samtidig med at hun blev skubbet kraftigt i ryggen. Klokken 11.52 blev en 89-årig kvinde udsat for forsøg på taskerøveri på Gammel Hadsundvej, men det mislykkedes, da hun holdt godt fast i sin taske.

Som følge af det kraftige ryk i tasken faldt den ældre kvinde og slog sine knæ og hænder.

Klokken 12.15 blev en 66-årig kvinde frastjålet sin taske på P. Knudsens Vej i Randers , da remmen på tasken knækkede. Kvinden faldt omkuld på jorden.

Vidne løb efter røvertrio
Blot ni minutter serene gik det ud over en 89-årig kvinde på Udbyhøjvej. Hun mistede sit indkøbsnet.

- Et mandligt vidne løb efter de tre gerningsmænd efter det sidste røveri. Han fik fat i kvindens indkøbsnet, men gerningsmændene løb, da de så, at flere vidner var efter dem, oplyser politiets vagtchef.

Politiet var hurtigt fremme og anholdt først en 15-årig dreng på en sti bag Rismøllens Børnehave. Næsten samtidig blev de øvrige to drenge anholdt 300 meter der fra.

De anholdte teenagere er fra Randers og Havndal, oplyser politiet.