Annonce:
Annonce:

Tre skoledrenge røvede ældre kvinder

Teenager-trio anholdt for fire taskerøverier i Randers på godt en time

Annonce:
Følg Krimi

Tre teenager drenge på 15, 15 og 16 år blev i går anholdt i Randers efter en række taskerøverier i byen inden for godt en time.

Drengene fremstilles i dag til middag i et grundlovsforhør, som politiet på grund af de anholdtes unge alder vil holde bag lukkede døre, oplyser Østjyllands Politi.

De tre skoledrenge sigtes for tre røverier og et røveriforsøg begået i går i Randers i tidsrummet mellem kl. 11.15 og kl. 12.24.

Røverioffer slog knæ og hænder
Ved det første gaderøveri på Rebslagervej fik en 81-årig kvinde fravristet sit indkøbsnet, samtidig med at hun blev skubbet kraftigt i ryggen. Klokken 11.52 blev en 89-årig kvinde udsat for forsøg på taskerøveri på Gammel Hadsundvej, men det mislykkedes, da hun holdt godt fast i sin taske.

Som følge af det kraftige ryk i tasken faldt den ældre kvinde og slog sine knæ og hænder.

Klokken 12.15 blev en 66-årig kvinde frastjålet sin taske på P. Knudsens Vej i Randers , da remmen på tasken knækkede. Kvinden faldt omkuld på jorden.

Vidne løb efter røvertrio
Blot ni minutter serene gik det ud over en 89-årig kvinde på Udbyhøjvej. Hun mistede sit indkøbsnet.

- Et mandligt vidne løb efter de tre gerningsmænd efter det sidste røveri. Han fik fat i kvindens indkøbsnet, men gerningsmændene løb, da de så, at flere vidner var efter dem, oplyser politiets vagtchef.

Politiet var hurtigt fremme og anholdt først en 15-årig dreng på en sti bag Rismøllens Børnehave. Næsten samtidig blev de øvrige to drenge anholdt 300 meter der fra.

De anholdte teenagere er fra Randers og Havndal, oplyser politiet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: