Tre søstre formodes dræbt i voldsom bådbrand

En familie, der skulle fejre fødselsdag med en dykkertur i Californien, frygtes at have mistet livet efter bådbrand

Båden skulle ud på en tredages dykkertur i Stillehavet ud for Californiens kyst, men brød pludselig i brand. Foto: Ritzau Scanpix
Båden skulle ud på en tredages dykkertur i Stillehavet ud for Californiens kyst, men brød pludselig i brand. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Krimi

Tre søstre, der fejrede deres fars fødselsdag, er angiveligt blandt de omkomne efter en tragisk bådbrand i Los Angeles, USA.

Det skriver søstrenes mor, Susana Solano Rosas, på Facebook.

- Mit hjerte er knust. Tre af vores døtre var om bord på båden. For nuværende er de stadig meldt savnet. Min førstefødte, min tredjefødte, min fjerdefødte og pigernes far samt stedmor var alle om bord på båden, skriver Susana Solano Rosas.

- Myndighederne har ikke fortalt os meget endnu. Tak for jeres støtte og bønner, tilføjer moderen.

Båden skulle ud på en tredages dykkertur ved Channel Islands National Park i Stillehavet ud for Californiens kyst, men brød pludselig i brand omkring klokken tre natten til mandag lokal tid.

Indstiller eftersøgning: 34 formodes dræbt efter brand på båd

I alt 39 mennesker var om bord på båden, heraf seks besætningsmedlemmer. Fem af besætningsmedlemmerne befandt sig på dækket på båden og nåede at springe over bord. De øvrige passagerer befandt sig under dæk og blev fanget i flammerne.

Som følge af den voldsomme brand sank båden, hvorefter den vendte på hovedet og nu ligger på 18 meters dybde.

Ligene af 20 personer blev tirsdag fundet i vandet, mens dykkere har set ligene af mellem fire og seks personer i vraget. Dermed er over ti personer stadig savnet. De formodes alle dræbt, oplyste politiet tirsdag.

Fire studerende meldt savnet

Blandt de dræbte og savnede er også to studerende fra et eliteuniversitet i Californien, en kvindelig kok samt to studerende på Pacific Collegiate School i Santa Cruz, skriver New York Post.

Det er endnu uvist, hvad der forårsagede den eksplosions-agtige brand på båden.

Politiet har tidligere spekuleret i, at den kan have været udløst af tanke med propan-gas, der er eksploderet. Tankene bruges i forbindelse med dykning, som var formålet med turen på båden.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+