Annonce:
Annonce:

Tre står til bøder for at skabe frygt i klovnekostume

I Kolding og omegn har tre personer i løbet af weekenden skræmt borgere. Politiet leder efter de pågældende

Annonce:
Følg Krimi

Tre personer har i løbet af weekenden skræmt borgere i Kolding og omegn. De var klædt ud som klovne og står til at få en bøde, hvis politiet får fat i dem.

Det fortæller Steen Edeling, der er politiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Tidligere var meldingen, at de tre personer allerede havde fået en bøde, men det er ikke tilfældet. I stedet er politiet klar til at udskrive bøder, når betjente får fat i dem.

- Vi har haft tre tilfælde, hvor personer i klovnekostumer har skræmt folk på gaden. Vi har ikke givet dem bøder, men hvis vi får fat i dem, får de bøder for at overtræde ordensbekendtgørelsen, siger Steen Edeling.

- Når man går rundt og forskrækker folk, kan man sige, at det bare er for sjov, men det er en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, for man skal opføre sig ordentligt, siger han.

Annonce:

Der er ingen oplysninger om alder eller køn på de personer, der har forskrækket eller skræmt folk i området. Derfor er det også sparsomt med signalement på de pågældende.

Sydøstjyllands Politi fører ifølge politiinspektøren ikke en egentlig statistik over episoder med skræmmende klovne. Man er heller ikke meget for at udtale sig for meget om situationen, da det kan inspirere andre.

- Det har det med at smitte. Jo mere hype, der bliver, jo mere smitter det. Min opfordring til folk er, at hvis de skal klæde sig ud og lege, skal det være sammen med nogen, der er klar over, at de leger - ikke over for uskyldige mennesker på gader og stræder, siger Steen Edeling.

Flere steder i landet har politiet fået anmeldelser om klovne, der skræmmer tilfældige mennesker.

I løbet af et halvt døgn natten til mandag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fået fire anmeldelser om uhyggelige klovne.

Også i Hvidovre, Høje Taastrup og Fredericia har folk meldt om skræmmende klovne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: