Tre unge kørt galt: 22-årig kvinde død på stedet

En 22-årig kvinde er afgået ved døden i et solouheld ved Ry søndag

En person er dræbt og to andre kvæstet efter en trafikulykke nord for Ryhule. Video: Local Eyes

Tre unge var søndag involveret i en voldsomt trafikulykke på Gammel Ryevej nær Ry, hvor en person mistede livet og en anden kom i kritisk tilstand.

Det skrev Horsens Folkeblad.

Sydøstjyllands Politi ville søndag morgen ikke offentliggøre køn og alder på de involverede, fordi de pårørende endnu ikke var underrettet.

Klokken 14.02 melder politiet på Twitter, af den afdøde var en 22-årig kvinde, og at de andre passagerer bestod af en 25-årig mand og en 25-årig kvinde.

Manden er fortsat i kritisk tilstand, mens kvinden er uden for livsfare, oplyser de.

Artiklen fortsætter efter tweetet ...

Kørte i grøften
- Der er tale om tre unge, som har været involveret i et solouheld, fortalte vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jørn Bystrup til Ekstra Bladet søndag morgen.

- Foruden den afdøde, som kørte bilen og blev erklæret død på stedet, er den ene blevet fløjet til Skejby i kritisk tilstand, og den anden er lettere tilskadekommet og er blevet kørt til sygehuset i Horsens, sagde han.

Ulykken skete, da bilen af endnu ukendte årsager kørte i grøften.

- Vi har en bilinspektør på stedet, som laver tekniske undersøgelser for at fastslå ulykkesårsagen, sagde vagtchefen.

- Det kan være et mekanisk problem, det kan skyldes punktering eller høj hastighed. Vi ved det ikke endnu, fortsatte han.

- Vi har ikke mistanke om, at alkohol og stoffer har været involveret, men vi undersøger det selvfølgelig, som vi altid gør i sådanne sager.

Politiet blev alarmeret om ulykken klokken 9.10.