Tre unge mænd anholdt for knivdrab

Politiet har anholdt tre unge mænd for et knivdrab i Valby natten til mandag

Her er, hvad vi ved om knivdrabet i Valby. Video: Kenneth Meyer
Følg Krimi

Tre unge mænd på henholdsvis 16 år, 16 år og 19 år er torsdag blev anholdt for drab.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

De tre mænd er sigtet for manddrab og vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg.

- Vi er fortrøstningsfulde i forhold til at få klarlagt billedet af, hvad der er hændt derude. Efterforskningen fortsætter nu, siger lederen af afdelingen for personfarlig kriminalitet, vicepolitiinspektør Brian Belling.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Politiet var efter drabet talstærkt til stede i Akacieparken og omegn. Foto: Kenneth Meyer
Politiet var efter drabet talstærkt til stede i Akacieparken og omegn. Foto: Kenneth Meyer
 

Drabet fandt sted natten til mandag, da et slagsmål mellem 15 personer ved Carl Th. Dreyers Vej i Valby udviklede sig til et knivstikkeri.

Her blev en 27-årig mand stukket med en kniv, og han afgik senere ved døden. Forinden var adskillige patruljer sendt til stedet, og det er nu politiets teori, at der er tale om et internt opgør.

- Vi arbejder ud fra formodningen om, at det er to lokale grupper, der er stødt sammen. På nuværende tidspunkt tyder det ikke på, at det er banderelateret, har Brian Belling tidligere fortalt.

De anholdte har ingen relationer til bandemiljøet.

Slagsmålet fandt sted klokken 00.40 natten til mandag.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Vidne hørte rædselsbrøl
Ekstra Bladet har tidligere talt med et et 33-årigt vidne. der hørte højrøstede stemmer og rædselsbrøl, før der blev underligt stille i Akacieparken i Valby.

Hun så ikke selve knivstikkeriet, der tog livet af en 27-årige mand i Akacieparken, men hørte, hvad hun selv vurderer var optakten til den tragiske begivenhed.

Mand dræbt i tidligere drabschefs baghave

- Jeg havde været ude at gå med min mor, som er på besøg fra Jylland, og jeg er så glad for, at vi var nået hjem, før det her skete, siger kvinden, som ønsker at være anonym.

Ekstra Bladet er bekendt med hendes identitet.

To unge mænd løb væk
Efter at have set lidt fjernsyn med sin mor var kvinden på vej i seng, da hun hørte ophidsede og tiltagende højtråbende stemmer udenfor.

- Jeg tænkte først, at nogen var oppe at skændes, men det udviklede sig igennem 15-20 minutter, siger kvinden, som på et tidspunkt så sig nødsaget til at rejse sig for at se, hvad der foregik.

Politiets teori: Opgør mellem to grupper bag knivdrab

27-årig knivdræbt: Forsætlig påkørsel indgår i efterforskningen

- Der var råb og skrig, og man kunne bare høre, at det var alvorligt. Nede i gården så jeg to unge mænd, der hurtigt løb ud på den anden side og væk. Og så blev der underligt stille, husker beboeren, som har boet i boligområdet i to år.

Spor af blod
Stilheden varede ikke ved længe.

- Så kom der politi, hunde og ambulancer, fortæller vidnet, som ikke så den afdøde, da politiet i al hast fik afskærmet den livløse mand og i øvrigt afspærret området.

- Men han må have bevæget sig, fra han blev stukket, eller være blevet trukket flere meter af nogle andre, for der var så meget blod. Der var et langt slæbespor af blod fra parkeringspladsen og til der, hvor politiet spærrede af.

27-årig knivdræbt: ’Et alt for kort liv’

Det har brandvæsnet og Københavns Kommune siden forsøgt at spule væk, men da Ekstra Bladet mandag formiddag besøgte stedet, var der fortsat adskillige blodspor.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind