Annonce:
Annonce:

Tricktyv giver gamle damer massage

Udenlandsk kvinde trænger ind i private hjem for at stjæle penge og smykker

Annonce:
Følg Krimi

Det er formentlig den samme udenlandske kvinde, der i to tilfælde fredag trængte ind hos ældre damer i Aarhus under påskud af, at hun var sendt for at give dem massage.

Kl. 10.30 blev en 87-årig dame på Brobjerg Parkvej i Egå opsøgt af en udenlandsk yngre kvinde, der påstod, at hun var sendt fra  privathospitalet Aleris i Skejby for at give hende massage.

Kontrolopkald

Den gamle dame fornemmede, at det kun var et påskud for at trænge ind i hendes lejlighed og foretog et kontrolopkald. Privathospitalet oplyste, at det ikke var en procedure, det brugte.

Alligevel konstaterede den 87-årige efterfølgende, at hun havde mistet en guldkæde og en broche.

Slog til igen

En time senere blev en 89-årige dame opsøgt i sin lejlighed på Otto Benzonsvej af en yngre kvinde - igen under påskud af, at hun skulle give massage. Denne gang påstod kvinden, at hun var sendt af kommunen.

Annonce:

Da den 89-årige ikke umiddelbart hoppede på den historie, tog den udenlandske kvinde fat i hendes ene arm og førte hende ind i soveværelset.

Kontantbeløb og smykker

Efterfølgende opdagede den 89-årige, at hun manglede et større kontantbeløb fra sin pung. Desuden var der stjålet diverse guldsmykker.

- Den måde at komme ind på har jeg ikke lige hørt før, men de giver typisk et påskud om eksempelvis at komme fra kommunen. Det er ikke altid, den ældre medborger lige kan gennemskue, hvad der er rigtigt eller forkert, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Jes Frederiksen til Ekstra Bladet.

Han vurderer, at det kan være samme kvinde, der i begge tilfælde har snydt sig ind i de gamle damers lejligheder.

Nok samme kvinde

- Fremgangsmåden og ordvalget, der blev benyttet for at komme ind tyder på, det godt kunne være den samme. Der er også nogen sammenfald i signalementet, siger vagtchefen og tilføjer:

Annonce:

- Det er noget, vi er meget opmærksomme på og giver maksimal opmærksomhed -  og vil selvfølgelig meget gerne have opklaret. Lad være med at lukke dem ind med mindre man har en aftale i forvejen.

Hestehale

Kvinden beskrives som mulig østeuropæer, der taler dansk med accent. Almindelig af bygning med hårfarve, der er mørk i bunden og ellers lys. Håret var samlet i en hestehale. Hun var iført jakke og bukser og bar store briller.

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: