Trippeldrab: Køkkenvindue kan afsløre gerningsmænd

Det er endnu ikke slået fast, hvordan gerningsmændene er kommet ind i lejligheden, men særligt altanen og køkkenvinduet har fanget teknikernes opmærksomhed

Hør om sagen her
Følg Krimi

Kender du de dræbte, eller har du kendskab til sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (alm. takst)

Efter fundet af de tre dræbte mænd onsdag eftermiddag har politiets teknikere arbejdet intenst i lejligheden på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

Torsdag viste teknikerne stor interesse for lejlighedens altan og de tilhørende vinduer. Teknikere iklædt blå engangsdragter og maske for munden tog adskillige billeder og aftryk.

Men da arbejdsdagen var slut, var det kun to spisebordsstole, et spisebord og et sofabord, som de valgte at tage med sig for at foretage yderligere undersøgelser.

Politiet undersøger stillads efter tredobbelt drab

Fredag var teknikerne så tilbage, og her var det tilsyneladende et køkkenvindue ved siden af altanen, der vakte særlig interesse. De valgte derfor også at tage vinduet med til et ekstra tjek.

Vidner har angiveligt set to mænd på stilladset foran bygningen natten til onsdag. Fra stilladset er det muligt at komme ind og ud af lejligheden gennem køkkenvinduet, men politiet har endnu ikke offentliggjort, hvordan gerningsmændene er kommet til og fra lejligheden.

- Det er en del af vores undersøgelser, hvordan man er kommet ind og ud. Der er ingen tegn på indbrud, fortæller Jens Møller Jensen, vicepolitiinspektør og chef for personfarlig kriminalitet ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

Offer arbejdede som lærer: Skole i sorg over trippeldrab

Mike var et af ofrene for trippeldrab: 'Sov godt dejlige bror'

Hørte skud
Torsdag morgen blev der holdt beboermøde, og siden da har naboerne ikke ønsket at udtale sig til pressen. Aftenen forinden lykkedes det dog Ekstra Bladet at komme i kontakt med en underbo, der havde hørt noget mistænkeligt natten til onsdag.

- Jeg vil tro, jeg hørte en 10-12 skud. Det lød i hvert fald meget som skud, siger han til Ekstra Bladet. Hverken før eller efter skuddene var der dog noget at bemærke, fortæller han.

- Jeg hørte ikke nogen sige noget eller råbe op eller noget, siger manden, der ikke kender de involverede i lejligheden, hvor skyderiet er sket.

Artiklen fortsætter under billedet

(Foto: Josephine Fogsgaard)
(Foto: Josephine Fogsgaard)

'Mine elskede brødre'
Venner og bekendte har siden drabet været forbi gerningsstedet for at mindes de dræbte. Her har de lagt blomster og tændt lys.

'Mine elskede brødre! Minder, ære og loyalitet er for evigt. I vil aldrig blive glimt, og I vil altid være elsket mine trofaste brødre, stod der på en efterladt seddel blandt blomsterne.

Endnu andre havde efterladt tre cigaretter, og på et lys stod beskeden:

'Hvil i fred.'

(Foto: Josephine Fogsgaard).
(Foto: Josephine Fogsgaard).

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.