Trippeldrab: Offer tæskede HA'ere med donkraft og flasker

Den dræbte MV blev i 2013 idømt et års fængsel for masseslagssmål mellem rockergrupperinger i Esbjerg

Hør om sagen her.
Følg Krimi

Den 24-årige MV, som onsdag blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg sammen med 19-årige PR og 23-årige SJ, blev i 2013 idømt et års fængsel for et blodigt overfald på flere medlemmer af Hells Angels støttegruppen AK81.

I alt var 14 unge mænd tiltalt i sagen, hvor de bevæbnet med køller og flasker gik til angreb på på tre mænd med tilknytning til Hells Angels.

Trippeldrab: Her er de dræbte

Påkørt og smadret med donkraft
HA trioen blev 22. august 2011 påkørt og overfaldet i rundkørslen ved Strandby Plads i Esbjerg. De tre Hells Angels-rockere blev under slagsmålet både sparket, stukket med kniv og knuste flasker, samt tildelt flere kølleslag med en donkraft.

Af dommen fremgår det, at den 24-årige nu dræbte, dengang var medlem af Guardias Diablo, der har tilknytning til Bandidos. I 2013 var grupperingen i åben konflikt med HA-støttegruppen AK81.

Politiet undersøger stillads efter tredobbelt drab

Forud for det blodige overfald jagtede de to grupperinger hinanden gennem Esbjergs gader.

Stemningen eskalerede omkring klokken 19.00, hvor den nu afdøde MV og de resterende Guardias Diablo-mellemer påkørte en bil med flere HA-medlemmer i.

Et af HA-medlemmerne fik flere knivstik i lænden, mens de to andre blev slået og sparket så alvorligt, at de fik flere knoglebrud. Det voldelige masseslagsmål fik Syd- og Sønderjyllands Politi til at oprette visitationszoner i store dele af Esbjerg.

Se video fra politiets efterforskning her. (Video: Kenneth Meyer).

Dræbte er kendt af politiet
Den 24-årige MV blev onsdag fundet dræbt med to kammerater i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg. Det er endnu uvist, hvordan de tre unge mistede livet, men politiet efterforsker det som et drab.

Alle tre dræbte er tidligere kendt af politiet. Den 19-årige PR og MV var netop blevet løsladt fra en længere fængselsstraf i forbindelse med en sag om våbenbesiddelse og handel med hash.

Den tredje dræbte, 23-årige SJ, har i 2013 været sigtet i en sag om grov vold.  Hans bror blev i 2014 idømt otte års fængsel for dødsvold mod en 20-årig mand fra Tingbjerg.

Hør om sagen fra Ekstra Bladets live-udsendelse her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind