Annonce:
Annonce:

Troede han havde dræbt sin forlovede: Men så vågnede hun op i graven

En kvinde vågnede op i en grav dækket af blade og grene, efter hendes kæreste havde forsøgt at kvæle hende for derefter at skjule hendes krop

Keith Hughes og Stacey Gwilym har haft et stormfuldt forhold. (Foto: Wales News Service)
Keith Hughes og Stacey Gwilym har haft et stormfuldt forhold. (Foto: Wales News Service)
Annonce:
Følg Krimi

Keith Hughes troede, at han havde slået sin kæreste ihjel og havde dækket hendes krop med blade og grene.

Men kæresten - som siden juli 2015 også har været hans forlovede - Stacey Gwilym, vågnede op og kravlede ud af sit skjul.

39-årige Keith Hughes står nu til at skulle tilbringe resten af sit liv i fængslet efter at være blevet kendt skyldig i mordforsøg.

Keith Hughes og Stacey Gwilym har haft et stormfuldt forhold. (Foto: Wales News Service)

I retten i Swansea er det blevet fortalt, at parret kom op og skændes, da de gik en tur på kystlinjen ved en strand i det sydlige Wales. Skænderiet udviklede sig dramatisk, hvorefter Keith Hughes har fortalt, at han kvalte sin kæreste og dækkede hendes krop til.

Annonce:

- Vi råbte begge to og skændtes, situationen blev ophedet. Jeg mistede mit temperament. Jeg ville bare have, at hun skulle holde op med at sige noget om mig. Vi sagde begge to forfærdelige ting til hinanden. Hun slog mig, hun blev vred. Jeg ville få hende til at slappe af, sagde Keith Hughes ifølge The Mirror.

Myrdet hustru vendte hjem: 'Surprise - jeg lever'

Efterfølgende fik han fat i kærestens bluse og flyttede hænderne mod hendes hals. Stacey Gwilym mistede bevidstheden og faldt om.

- Jeg gik i panik. Jeg tænkte: Hvad har jeg gjort? Det var ikke min mening at slå hende ihjel. Jeg lagde hende i nogle buske og dækkede hende med nogle grene. Jeg havde det forfærdeligt med det, jeg havde gjort. Jeg troede, hun var død. Så jeg gik, sagde Keith Hughes.

Men Stacey Gwilym var ikke død. Hun har senere fortalt politiet, at hun fik black out under skænderiet og vågnede op i 'graven'.

Dreng lå to døgn under fabriksruin - familien havde allerede holdt begravelse

Efter episoden havde Keith Hughes taget kærestens bilnøgler og bankkort, kørt bilen tilbage til sin lejlighed, hvor han drak vodka og derefter smadrede bilen.

Annonce:

- Jeg kan ikke huske, at jeg drak, men det må jeg have gjort, for jeg var fuld, da politiet arresterede mig, siger han.

Keith Hughes har tidligere haft en fængselsdom, og mens han sad bag tremmer, udvekslede han og Stacey Gwilym breve. Da han kom ud igen, genoptog de deres forhold, og i juli 2015 friede han til hende. Ifølge Hughes var det dog aldrig hans mening, at de skulle genoptage forholdet, og han spurgte kun, om hun ville giftes for at 'gøre hende glad'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: