Truede med kødøkse på tank: Politiet fangede ham i skab

Takket være en lokal betjent får politiet anholdt cigarettyv, der havde gemt sig i et skab

Følg Krimi

Ved at true med en kødøkse, som han flere gange slog i disken, lykkedes det søndag morgen en ung mand at få udleveret nogle kartoner cigaretter på en tankstation i Bækmarksbro vest for Holstebro.

Imidlertid nåede han ikke at ryge en eneste af cigaretterne, fordi politiet takket være en lokal betjent med det samme kom på sporet af røveren og anholdt en 24-årig mand, der er fra lokalområdet.

Det var søndag morgen kort før klokken syv, at den unge mand kom ind i tankens kiosk og opførte sig truende over for ekspedienten med kødøksen, så han fik udleveret cigaretter, som han stak af med.

En betjent med lokalkendskab rettede straks søgelyset mod den 24-årige, og en politipatrulje, der blev sendt hjem til ham, fandt cigaretterne fra røveriet gemt i tørretumbleren, mens manden selv havde gemt sig i et skab ved siden af.

Mistanken mod manden er yderligere forstærket af, at politihunde har kunnet følge hans spor fra tankstationen til hjemmet, og af at hans maskering og kødøksen er blevet fundet langs hans rute.

Den 24-årige blev søndag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro, og her blev han ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi varetægtsfængslet frem til 12. marts.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?