Annonce:
Annonce:

Truede og sparkede Dansk Autohjælp-chauffør: Mand ville have sin bil tilbage efter spritkørsel

Hele to gange måtte en påvirket mand fra Holstebro-området aflægge politigården et visit søndag aften

Annonce:
Følg Krimi

Intet mindre end to gange måtte Midt- og Vestjyllands Politi anholde og afhøre den samme mand søndag aften.

Det skete, efter han i sin rus i første omgang fik frataget sin bil efter spritkørsel og siden truede og angreb en Dansk Autohjælp-chauffør for at få selvsamme bil tilbage.

Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch.

Manden blev i første omgang kørt ind til politigården i Holstebro, efter han ved en parkeringsplads i byen blev stoppet i sin bil klokken 20.30. Han var både påvirket af spiritus og euforiserende stoffer, så han fik taget blodprøver på politigården, hvorefter han blev løsladt.

Da han kom ud, så han tilfældigvis, at Dansk Autohjælp kom kørende forbi med hans konfiskerede bil.

Annonce:

- Han sagde 'hey, det er min bil', og patruljen reagerede ved at sige, at 'det er meget muligt, men den skal den vej, og du skal den anden vej mod stationen', hvorefter patruljen nøje holdt øje med ham, til de var sikre på, at han var væk, fortæller vagtchefen.

Krævede sin bil tilbage
Der gik kun en time, før der hos Midt- og Vestjyllands Politi tikkede en ny anmeldelse ind om den berusede mand. Opkaldet kom klokken 21.32 fra den chauffør, der tidligere var kommet kørende med den konfiskerede bil.

Han havde netop sat bilen af og låst den inde, da den sigtede kom forbi og krævede den tilbage.

- Han hev chaufføren ud af lastbilen og ned på jorden. Han holdt ham fast og stod ovenpå ham, mens han sagde: 'aflever nøgler til bil og låge, og gør ikke noget dumt, mens jeg henter min bil', forklarer vagtchefen.

Chaufføren adlød i første omgang, men så snart gerningsmanden var borte, kontaktede han politiet.

Fundet, tjekket og sigtet
Politiet havde i forvejen kendskab til den sigtede, og de havde derfor flere gange telefonisk kontakt til ham, mens de eftersøgte området. Klokken 01.17 fandt de ham på en plantage syg for Holstebro.

Annonce:

- Han følte sig presset, og han ringede derfor selv til os og fortalte, at han gerne vil overgive sig. Det skete blot tre sekunder, før vores patrulje ankom til plantagen og anholdt ham, fortæller vagtchefen og oplyser, at manden blev taget med tilbage til stationen, hvor han er blevet tjekket af en vagtlæge.

Manden vil ikke blive fremstillet ved grundlovsforhør, men han vil mandag blive kørt til Herning, hvor en psykiatrisk læge vil tage en snak med ham.

Han er sigtet for spritkørsel, kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, frakendt førerret og for at have overfaldet chaufføren fra Dansk Autohjælp, der i øvrigt ikke kom nævneværdigt til skade under optrinnet, hvor han blandt andet blev sparket i maven.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: