Annonce:
Annonce:

Truet med kniv i Fakta

En mand, bevæbnet med en kniv, røvede lørdag formiddag en Fakta i Viborg. Politiet har udsendt signalement af gerningsmanden

Annonce:
Følg Krimi

En kvindelig kassemedarbejder, der var på arbejde i Fakta på Jegstrupvej i Viborg, blev lørdag formiddag udsat for et røveri og truet med en kniv.

Det skriver TV Midtvest.

Gerningsmanden skulle ifølge mediet have sagt til kassemedarbejderen, at han ville stikke hende, hvis ikke hun gav ham pengene.

- Manden havde en kniv stukket ned i bukselinningen, og kassemedarbejderen udleverede en masse pengesedler til ham, siger Anders Bøje Hansen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, til mediet.

Ingen anholdt endnu
Røveren stak derefter af fra gerningsstedet med en sort hætte over hovedet og en sort halse-disse trukket godt op over ansigtet.

Til Ekstra Bladet oplyser politiet, at man lørdag eftermiddag stadig leder efter gerningsmanden, og at man muligvis har en mistænkt - dog har man ikke fundet frem til vedkommende endnu.

Artiklen fortsætter under faktaboksen...

Signalement af gerningsmand

  • Mand.
  • 180 cm.
  • Spinkel kropsbygning.
  • Talte dansk med accent.
  • Iført sort hættetrøje med hætten over hovedet, sort halse-disse trukket op, beige bukser og lyse kondisko med sort stribe hen over tæerne og gult på hælen.
  • Medbragte muligvis rygsæk med lyse remme.

Kilde: TV Midtvest

Røveriet skete klokken 09.45, og det er endnu ikke oplyst, hvor mange penge det lykkedes for røveren at slippe af med.

Har man set manden forlade stedet, eller befandt man sig i Fakta under røveriet, kan man kontakte Midt- og Vestjyllands Politi med oplysninger på 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: