Truet med kniv: Unge måtte aflevere pung og kondomer

Tre unge drenge var på vej i byen ved midnat lørdag aften. På vej til Ordrup Station blev de ofre for et maskeret gaderøveri. Drengene fik stjålet punge og en pakke kondomer

Tre unge drenge var på vej fra kiosken til Ordrup Station lørdag nat, da en gruppe på seks fyre går dem i møde. En af fyrene er maskeret og har trukket en kniv.

Drengene bliver spurgt, om de vil stikkes ned, fortæller et af ofrene til Ekstra Bladet.

- Vi svarer selvfølgelig nej til, at vi vil stikkes ned. Det var meget underligt, for vi havde ligesom en samtale med de her fyre. Vi spørger, hvad de vil have, og det er selvfølgelig penge, forklarer den unge fyr til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet er bekendt med den 19-åriges identitet. Han ønsker at være anonym af hensyn til sin egen sikkerhed.

Men drengene har ikke nogen kontanter og indleder på mystisk vis en form for forhandling med gerningsmændene.

- De spørger, om de må se vores punge, så de kan tjekke, om vi har kontanter. Det har vi ikke. Jeg får så lov til at få mine kort igen, som var i pungen, siger den 19-årige.

Afslappede amatører
De seks gerningsmænd virkede meget afslappede men amatøragtige i deres fremgangsmåde.

- Ham, der var maskeret, spørger, om han må stjæle min pung, selvom han lige har taget den fra mig, forklarer det forvirrede offer.

Det var ikke nok for de seks gerningsmænd, at de kun gik derfra med to punge.

Drengene bliver kropsvisiteret, og der er en pakke i lommen på den ene, som vækker gerningsmændenes interesse.

- Min ven har købt en pakke kondomer, som han har i sin lomme. Dem ville de også gerne have. Så udover vores to punge, så stjal de også min vens pakke kondomer, fortæller den fortvivlede unge mand.

Nordsjællands Politi kan bekræfte, at de fik en anmeldelse af de forurettede omhandlende gaderøveriet.

En anholdt
- Jeg kan bekræfte, at der er kommet en anmeldelse, og at vi natten til søndag har anholdt og afhørt en person, fortæller Jakob Tofte, vagtchef hos Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

- Af hensyn til efterforskningen kan jeg ikke komme nærmere i detaljer, afslutter vagtchefen.

Da gerningsmændene havde frarøvet kondomer og pungene fra de tre unge fyre, gik de i roligt tempo ned mod Emiliekildevej.