Trykkerichef om ligfund i baghaven: Vi kommer aldrig dernede

20 ansatte hos Sjællandske Avistryk i Slagelse kommer aldrig på det grønne område ud mod banelegemet, hvor 74-årig mand lå død i otte år

Fabrikschefen på Sjællandske Avistryk i Slagelse tror, at årsagen til, at en mand kan ligge død uden at blive opdaget i otte år, er, at ingen kommer på stedet. (Video: LocalEyes)

- Der kommer aldrig nogen. Og vi har intet hørt fra det firma, som en gang om året klipper græsset helt ud mod banelegemet.

Sådan siger Carsten Runge, der er fabrikschef for Sjællandske Avistryk i Slagelse, som er den virksomhed, der er nærmest det sted, hvor en 74-årig mand ifølge politiet lå død i næsten otte år. Rester af mandens lig blev mandag fundet af et arbejdssjak i et firma, der graver grøfter for BaneDanmark.

Se mere video på localeyes.dk

Da Carsten Runge blev kontaktet af Ekstra Bladet, troede han i første omgang, at det handlede om en ung mand, der tog sit eget liv ved at kaste sig ud foran et tog.

- Men det skete for to års tid siden. Det ved jeg, fordi familien kommer og sætter et lys en gang imellem i hjørnet af vores grund, forklarer Carsten Runge.

Krimi Jernbanefolk finder ligrester i grøft

Ingen kommer bag trykkeriet
Sjællandske Avistryk trykker blandt andet BT. Og de 20 ansatte trykkere og folk, der pakker aviserne, har ingen ærinder på grunden bag trykkeriet.

- De kommer bare om aftenen og trykker avisen for at tage hjem igen, når de er færdige. Ingen har noget at gøre bag trykkeriet, siger fabrikschefen.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er der derfor alene en årsag til, at det kan lade sig gøre, at en mand kan ligge død i otte år, for først at blive opdaget mandag.

- Ingen kommer der, siger vagtchef Jens Frederiksen.

Det var på dette sted, at resterne af en 74-årig mand mandag blev fundet. (Foto: Per Rasmussen)
Det var på dette sted, at resterne af en 74-årig mand mandag blev fundet. (Foto: Per Rasmussen)

Mand kan være snittet af tog
Og det stemmer godt overens med Carsten Runges opfattelse.

- Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, om der er nogen, der kan finde på at lufte hunden på stedet. Men noget tyder på, at det ikke er tilfældet. For mig lyder det som om, at manden måske er blevet snittet af et tog, siger fabrikschefen.

Den teori vil politiet imidlertid ikke bekræfte.

- Det har jeg ikke belæg for at sige. Det kan sagtens være en teori, men der kan være mange andre teorier, siger Jens Frederiksen, som bekræfter fabrikschefens erindring om den unge mand, der tog sit eget liv.

- Det kender vi godt til, ja, siger Jens Frederiksen.