Turistbåd kæntrede i Thailand: Monica mistede livet på bryllupsrejsen

Britiske Monica O'Connor var blandt de fire, der omkom i bådulykken i Thailand

Monica mistede livet på bryllupsrejsen til Thailand. (Privatfoto).
Monica mistede livet på bryllupsrejsen til Thailand. (Privatfoto).

Britiske Monica O'Connor var på bryllupsrejse i Thailand, da hun på tragisk vis mistede livet i en bådulykke ved Koh Samui, Thailand.

Det skriver Sky News.

Den 28-årige kvinde døde, da den turistbåd, hun befandt sig i, torsdag kæntrede efter at være blevet ramt af en stor bølge. Hendes 28-årige mand, Tim, slap angiveligt uskadt fra ulykken.

32 turister og fire besætningsmedlemmer var om bord på speedbåden.

Krimi Turistbåd kæntret i Thailand

Fire omkommet
Fire personer mistede livet i ulykken - foruden Monica O'Connor en 46-årig britisk mand, en kvinde fra Tyskland samt en kvinde fra Hong Kong, skriver Sky News.

Ifølge det britiske medie er kaptajnen på båden, Sanan Seekakiaw, sigtet for uagtsomt manddrab med særligt skærpende omstændigheder.

Kaptajnen har ifølge mediet fortalt, at han havde bedt passagererne om bord på båden om at bære redningsveste, men at nogle af dem havde taget dem af undervejs på turen.

Nogle af turisterne blev slynget over bord, mens andre blev fanget under båden, da bølgen ramte.

Sikkerhedsproblemer
Ifølge Sky News har sikkerhedsforanstaltninger omkring de både, som fragter turister rundt til strandene i Thailand, flere gange været til debat. For få redningsveste og for mange turister på bådene skulle angiveligt være et velkendt problem.

Torsdag bekræftede det britiske udenrigsministerium, at en britisk kvinde havde mistet livet i ulykken, og at en britisk mand var savnet.

Han er siden ifølge medier, blandt andet Sky News og The Guardian, fundet død.