TV: Dræbte Peter begravet i dag

Stopfyldt kirke til begravelse for dræbt mand i Slangerup

Peter Schytt Hollesen blev dræbt i sit værksted i Slangerup. Lørdag blev han begravet i Slangerup Kirke (foto: Tariq Mikkel Khan / redigering: Sarah Stilling Skrivergaard)

Efter begravelsesfølgets størrelse at dømme var Peter Schytt Hollesen en agtet og elsket mand i lokalområdet.

46-årige Schytt Hollesen blev dræbt i sit værksted i udkanten af Slangerup, Nordsjælland, sidste søndag. Drabet blev blev efter den foreløbige formodning begået af en 33-årig mand, som Schytt havde taget under sine vinger og som derfor var på værkstedet.

Efter drabet tog den 33-årige sit eget liv på førstesalen i den bygning, der huser Schytt Hollesens værksted.

Den 46-årige mand blev fundet hårdt såret af en borger på Håndværkervangen ved ni-tiden om formiddagen, godt 400 meter fra Dækcentralen, som er navnet på det værksted, han ejer.

Den 33-årige drabsmand (midten) begik angiveligt selvmord med den kniv, der dræbte Peter Schytt Hollesen (tv) (Privatfoto) Krimi Politiets teori: 33-årig begik selvmord med drabsvåben

Peter Schytt Hollesen var fortsat i live, da han blev fundet, men trods forsøg på førstehjælp afgik han kort efter ved døden på grund sine kvæstelser.


Slangerup Kirke, hvor flaget forud for ceremonien var på halv. (Foto: Tariq Khan)

Ifølge oplysninger til Ekstra bladet havde den 33-årige i en periode haft problemer, og derfor havde Schytt Hollesen givet ham lov til at opholde sig på førstesalen over værkstedet.

Familiemedlemmer tæt på Peter Schytt Hollesen har til Ekstra Bladet, at værkstedsejeren søndag morgen kørte de små tre kilometer fra sit hjem og hen til værkstedet, fordi han var bekymret for den 33-årige.

Efterfølgende har en række personer fra det lille lokalsamfund forklaret, hvordan den dræbte Peter Schytt Hollesen var en værdsat person i Slangerup.

Det fremgik også af en køretur rundt i området, hvor en hel del flag i dag var på halv.

Og følget, der fulgte kisten ud af kirken, talte flere hundrede. Der var så mange fremmødte, at ikke alle fik plads inde i kirken.

1 af 2 Den 33-årige drabsmand (midten) begik angiveligt selvmord med den kniv, der dræbte Peter Schytt Hollesen (tv) (Privatfoto)
2 af 2 Her bæres kisten ud efter den kirkelige ceremoni. (Foto: Tariq Khan)