Annonce:
Annonce:

TV: Her ender biljagt i København - BMW-fører anholdt

Biljagt endte med sammenstød, da sort BMW stak af fra politiet

(Video: Privatoptagelser)
Annonce:
Følg Krimi

Har du været vidne til biljagten og har du billeder fra episoden? Send en mail til 1224@eb.dk eller en sms/mms til 1224 (koster alm. takst)

Flere patrulje-vogne er stormede ved middagstid med fuld udrykning til Nordre Fasanvej i København, hvor der har været en dramatisk biljagt. Biljagten er nu overstået uden, at der kommet nogle til skade.

- Politiet prøvede at bringe en sort BMW til standsning ved Valby Langgade, men det var føreren åbenbart ikke interesseret i, så han stak af, og vi eftersatte, siger vagtchef ved Københavns Politi Lars Vesterweel.

Kørte med to hjul på fortovet
Et vidne fortæller til Ekstra Bladet, hvordan han oplevede, at BMW'en meget dramatisk stak af fra politiet.

Annonce:

- Jeg kunne høre en bil med meget høje omdrejninger kom kørende bagfra. Jeg vendte mig om og så, at bilen kom kørende med to hjul på fortovet og to på vejen. Han kørte i hvert fald 80 kilometer i timen, siger Jesper, der ikke ønsker at få sit navn frem.

- Jeg når så at træde til side, og han kommer så susende forbi med politiet lige i hælene, siger Jesper, der forklarer, at bilen kort efter kørte om et hjørne, hvorpå han mistede den visuelle kontakt med køretøjet.

- Jeg kunne høre, at han ramte et eller andet. Og så stak han af igen. Da jeg kom løbende derned, kunne jeg se, at der var en anden bil, der var blevet påkørt, fortæller Jesper.

Elever fra HTX Frederiksberg filmede, da et mindre optog af patruljevogne hurtigt ankom til stedet. (Privatoptagelser)

Lige ved at blive ramt
Københavns Politi forklarer til Ekstra Bladet, at der ikke var nogen, der kom til skade under jagten. Men det kunne have gået meget galt, fortæller vidnet.

Annonce:

- Jeg mødte en ældre dame, der var meget oprevet og omtumlet. Hun sagde, at hun var lige ved at blive ramt, men nåede at springe til side i sidste øjeblik, fortæller Jesper.

Vagtchefen ved Københavns Politi fortæller, at biljagten først blev afsluttet på Frederiksberg.

- Vi eftersatte så køretøjet op til Stæhr Johansens Vej på Frederiksberg, hvor der sker et færdselsuheld, og så er det slut, siger han og tilføjer, at der udelukkende har været materiel-skade i forbindelse med jagten.

Kørte med åben dør
Ekstra Bladet har talt med et vidne, der så en BMW komme drønende af Nordre Fasanvej med flere politibiler med fuld udrykning i hælene og derefter svinge ind på Stæhr Johansens Vej med høj fart og åben dør.

- Der var mange politibiler, og de har også spærret af ved Dalgas Have, hvor indsatslederen gik ind bag afspærringen, siger Frederik, der ikke ønsker at få sit efternavn frem.

Annonce:

Boksede med politi
Ekstra Bladet har også talt med et vidne, der overværede, at føreren af BMW'en blev anholdt.

- Jeg hørte en sirene og kiggede ned på parkeringspladsen. Så kan jeg se, at det ligner, at politiet har kørt ind i ham fra siden af. Politiet har fået ham ud af bilen og ligger så og bokser lidt med ham nede på jorden, siger Lennart Mansgaard, der overværede episoden fra et lokale hos Copenhagen Business School.

Ifølge Lennart Mansgaard opførte den anholdte sig meget aggresivt.

- Han var meget oppe at køre og råbte, at de skulle holde sig væk. Kort efter kom der så forstærkninger. De tager ham så i håndjern og eskorterer ham væk, siger han.

Politiet ved endnu ikke, hvorfor manden valgte at stikke af.

- Han ønskede ikke at tale med politiet, da han blev anholdt, siger vagtchefen fra Københavns Politi, der heller ikke kan sige, om at der havde været tumult under anholdelsen.

(Foto: Kenneth Meyer)

Annonce:

Har du været vidne til biljagten og har du billeder fra episoden? Send en mail til 1224@eb.dk eller en sms/mms til 1224 (koster alm. takst)

Ekstra Bladet følger sagen

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: