Annonce:
Annonce:

TV: Her er svindleren Amandas nye luksus

Den eftersøgte danske topdirektør Amanda Jacobsen - og ægtemanden - betaler 128.000 kr. om måneden for den schweiziske bopæl. Vi fandt huset i et af landets dyreste nabolag!

Annonce:
Følg Krimi

ZÜRICH ( Ekstra Bladet): Ikke kun i Danmark er kun det bedste tilsyneladende godt nok for den fyrede topdirektør i Gate Gourmet. For også på Amanda Jacobsens schweiziske bopæl, som Ekstra Bladet i går besøgte, er der tale om luksus i den absolutte topklasse.

Bag den meterhøje hæk og det sortmalede metalhegn på hendes adresse i Zürich, tårner sig nemlig en fireetagers luksusvilla op, fuldt udstyret med en fornem terrasse, store tunge trædøre og en dejlig stor, privat have.

Men det er langtfra det hele.

For ud af husets store vinduespartier og fra de talrige, søjleklædte balkoner, som det danske ægtepar har at vælge mellem, når morgenkaffen skal indtages, er en storslået udsigt ud over den billedskønne Zürich-sø, der smukt omkranses af det stejle schweiziske landskab.

Annonce:

128.000 om måneden
Selv om halvdelen af den ene etage i huset optages af en anden familie, er det danske ægtepars del af huset stadig på flere hundrede kvadratmeter, og ifølge flere kilder i nabolaget, er luksusvillaen langtfra en billig fornøjelse for Amanda Jacobsen og hendes mand.

- Tidligere boede der et ældre ægtepar, men de flyttede for noget tid siden, og derefter er stedet blevet lejet ud til forskellige mennesker.

- Jeg talte på et tidspunkt med en af dem, der fortalte, at den del af huset, hvor Jacobsen-familien bor, koster omkring 22.000 schweizerfranc om måneden at leje ( 128.000 danske kroner, red.), siger en af naboerne, der insisterer på at forblive anonym.

Rigtigt, rigtigt dyrt
Tallet overrasker ikke den lokale journalist, Thomas Ungricht, der dækker svindelsagen for den schweiziske avis Blick.

- Der er tale om et af de mest eksklusive kvarterer i Zürich, så det er ikke billigt at bo her. Normalt koster det mange penge, hvis man skal have en god udsigt ud over søen, men når der som her også er tale om en enorm villa med privat have, er det rigtig, rigtig dyrt, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: