Tv: Her fanger hun indbrudstyv med app

Det blev optaget på kamera, da en familie i Arizona blev udsat for indbrud

Her kan du se hele den opsigtsvækkende optagelse (video: KameraOne)
Følg Krimi

Det havde egentlig ikke noget med tyve at gøre.

En kvinde ved navn Mia fra Tempe, Arizona, havde fredag sat en gammel iPhone op i stuen for at holde øje med sine hunde, når hun ikke er hjemme, og brugte app'en Manything til at følge dem udefra.

Men da hun tjekkede sin telefon, var det et noget opsigtvækkende syn, der mødte hende. En indbrudstyv havde tvunget sig adgang til hendes hjem. Og overraskende nok fodrede han hundene med godbidder.

- App'en viste mig, at hundenes gøen havde stået på i 20 minutter, så jeg vidste, at der var sket noget mærkeligt, siger Mia, der har bedt lokalmediet 3TV om kun at omtale hende med fornavn, da hun stadig er rystet af episoden.

Hun ringede straks til alarmcentralen for at fortælle om den fremmede mand, og kort efter forsøgte han at flygte fra huset. Politiet var dog så hurtige, at de havde nået at omringe huset og blokere de omkringliggende gader. Manden blev identificeret som den 22-årige Aaron Cedric, og ifølge politiet i Tempe var manden på jagt efter husets Xbox.

- Det er ikke hver dag, jeg tænder app'en, så det var virkeligt heldigt, at jeg tændte den netop den dag, fortæller Mia til 3TV.

Klippet af den mistænkte indbrudstyv, der fodrer Mias hunde, er gået verden rundt siden onsdag.

Se hele episoden i klippet foroven.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+