TV: Højgravid kvinde taget for spritkørsel dagen før sin termin

Kvinden havde også sin syvårige datter med i bilen

En 26-årig engelsk kvinde skal nok ikke regne med at blive kåret til årets mor, efter hun blev taget for spritkørsel uden kørekort og forsikring af Sussex Police den 4. juni i år.

26-årige Brooke Burton var nemlig højgravid da hun blev hevet ind til siden af politiet og bedt om at puste, og som det første fortalte hun betjenten at hun var sat til at føde den følgende dag, skriver London Evening Standard.

Hele episoden blev optaget på betjentens kropskamera. Se den over artiklen.

Krimi Spritbilist taget med vanvittig promille  

Betjenten tilkaldte derfor en ambulance, og Brooke Burton blev sendt på hospitalet i stedet for detentionen.

- Optagelserne viser hvordan vores betjente skal finde balancegangen mellem at foretage anholdelser og sikre at de mistænkte får den rette lægelige behandling når der er brug for det, udtaler kriminalinspektør Phil Nicholas fra Sussex and Surrey roads policing unit.

- Så snart vi opdagede at at Burton var højgravid, indså vi at hun skulle på hospitalet for at sikre at både hun og hendes ufødte barn var OK.

Da Brooke Burton blev stoppet den 4. juni var der, udover hende selv, to andre voksne i bilen, samt Burtons syvårige datter, hvilket Phil Nicholas kritiserer på det kraftigste.

- Burton valgte egoistisk at sætte sig bag rattet efter at have drukket, og satte dermed ikke kun sit eget og andres liv på spil, men tilmed sin datters. Selvom hun ikk ehavde drukket burde hun stadig ikke køre, da hun hverken har kørekort eller forsikring, lyder det fra kriminalinspektøren.

Spritbilister er jaget vildt hele sommeren. Hvis promillen er høj nok, mister man bilen første gang. (Foto: (Lars Skaaning / POLFOTO)) Krimi Mor kørte i brandert med tre børn i bilen

Brooke Burton har erkendt sig skyldig i spritkørsel, kørsel uden kørekort og kørsel uden lovpligtig forsikring.

Hun blev frakendt retten til at køre bil de næste 14 måneder og dømt til at betale 510 pund, svarende til cirka 5200 kroner i bøder og sagsomkostninger.