TV: Kvittede sit job midt i vagten - så gik chefen amok

En ansat på caféen Panera Bread i New York valgte åbenbart det helt forkerte tidspunkt at annoncere sin opsigelse

Det er sjældent særlig sjovt at sige op, men den dårlige stemning tog på alle måder overhånd, da en kvindelig ansat på en café på Manhattan, New York, valgte at sige op midt under sin vagt.

Det passede nemlig tilsyneladende ikke hendes chef særlig godt, der reagerede mere voldsomt, end man umiddelbart kunne have tænkt sig til.

Samfund TV: Teenage-pige får tæsk på McDonalds - ville du gribe ind?

I en video, sendt til hjemmesiden Gawker, ses det således, hvordan caféejeren både slår og skubber den kvindelige medarbejder - faktisk så hårdt, at hun med stor kraft vælter ind i en murstensvæg.

Forinden var et skænderi startet mellem de to, og det ses i videoen, hvordan kvinden både råber og langer ud efter sin chef, der derpå reagerer instinktivt og aggresivt.

På trods af de forbløffede vidners råben om at stoppe konflikten tildeler han i næste nu først sin medarbejder en lige højre for derefter at skubbe hende ind i væggen.

Det chokerende opgør, der fandt sted på caféen Panera Bread på Park Avenue South på Manhatten, er blevet efterforsket af politiet, og de betragter sagen som afsluttet.

Verden på vrangen TV: Denne bilist skal du IKKE provokere

Ifølge Daily Mirror arbejder hverken chefen eller medarbejderen på caféen længere.

- Der har været meldinger om en fysisk konfrontation mellem to ansatte på vores Park Avenue South cafe. Vi har en klar nul tolerance-politik overfor vold. De implicerede parter arbejder ikke længere for Panera, siger caféens talsmand.

Se den voldsomme episode i videoklippet over artiklen.