TV: Sådan ser det eftersøgte trippeldrab-våben ud

Københavns Politi søger oplysninger om det våben, der menes at være blevet brugt til at dræbe tre unge mænd

TV: Sådan ser det eftersøgte trippeldrab-våben ud

Drabschef ved Københavns Politi, Hans Erik Raben, fremviser i videoen nogle revolvere, som er magen til det formodede gerningsvåben (Foto/redigering: Julie Nolsöe)

Natten til 11. november blev de tre unge mænd Mike Vinther, Phillip Rasmussen og Suhaib Jaffar skudt og dræbt i en lejlighed på Frederiksberg, mens de lå og sov.

Efterforskningen og de kriminailtekniske undersøgelser har vist, at der ved drabene blev anvendt to forskellige skydevåben – et haglgevær (kaliber 20) og en revolver.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse. Den anvendte revolver menes at være en 38-kaliber enten af mærket US-REVOLVER eller Iver Johnsons Arms.

Se og hør mere i klippet oven for

Nye oplysninger om trippeldrab: Tre unge dræbt med revolver  

- Det er et resultat af de meget omfattende kriminaltekniske undersøgelser som gør, at vi nu mener, at dette er det mest sandsynlige gerningsvåben, fortæller drabschef ved Københavns Politi, Hans Erik Raben, til Ekstra Bladet

Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp i håb om at finde mordvåbnet eller komme dets oprindelse nærmere.

Udover det formodede gerningsvåben finder kun ganske få oplysninger i sagen. Politiet har dog tidligere oplyst, at drabet formentlig skete omkring klokken 03.40 natten til 11. november. Her blev to mænd set på et stillads foran bygningen på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg, hvor de tre unge mænd blev dræbt.

De to mænd beskrives således:

A: Mørklødet, 20-30 år, 185-190 cm høj, slank af bygning og iført sort jakke - formentlig dynejakke - og sorte bukser på gerningstidspunktet.

B: Mørklødet, 20-25 år, 165-170 cm høj, almindelig af bygning, kort karseklippet hår og iført sort tøj på gerningstidspunktet.

Hvis du ved noget om det formodede gerningsvåben eller har andre oplysninger i sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på telefon 114.

Se og hør mere i klippet oven for