Annonce:
Annonce:

TV: Sådan skræmmer du tyven væk

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af indbrud i 2014 er faldet, men vi ligger fortsat højt i forhold til vores europæiske naboer. En indbrudsekspert giver her sit bud på, hvad der kan holde tyven væk

Annonce:
Følg Krimi

Indbrud er måske nogle husejeres værste mareridt.

Men nu er der godt nyt til bekymrede borgere. For 2014 blev ifølge Danmarks Statistik det år med færrest indbrud i syv år.

TV: Indbrud går helt galt - knockouter sig selv

- Dels er det fordi politiet har øget fokus på området, og dels er vi som borgere blevet langt bedre til at forebygge, lyder det fra Lone Harlev, som er indbrudsekspert og har arbejdet på projektet 'Nabohjælp', som er blevet til i samarbejde med Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.

Med 36.628 indbrud i de danske hjem sidste år, ligger vi dog fortsat højt på listen sammenlignet med andre europæiske lande. Faktisk ligger vi på en andenplads, hvad angår antallet af indbrud, oplyser Lone Harlev.

Nye tal afslører: Færre tyve på spil

- En del af forklaringen er, at vi ikke har været så gode til at sikre vores hjem i Danmark, dels at få etableret en systematisk nabohjælp og kigge på husets skal og sikre låse og døre, lyder det.

- Med de nye tal er vi forhåbentlig på vej væk fra vores andenplads, men vi ligger fortsat rigtig højt, tilføjer Lone Harlev.

I klippet foroven kan du få et par konkrete tips til at passe på huset og skræmme tyven væk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: