TV2 var med til festen: Tavs om trekantdrama

Fotografer var til stede under festen, der endte med politianmeldelse

Foto: Jens Hartman Schmidt
Foto: Jens Hartman Schmidt
Følg Krimi

Produktionsselskabet Pineapple Entertainment, der i månedsvis har fulgt i hælene på musikeren Johnny Madsen og hans kreative ånd, manageren Jeanett Exner, har ikke med et ord nævnt den årelange ballade mellem Jeanett Exner og Johnny Madsens kæreste Rosita Jørgensen.

Selskabet havde sågar TV-fotografer med til den famøse fest i august, der endte med, at Rosita Jørgensen blev politianmeldt for at have sparket Jeanett Exner i hovedet.

Optagelserne fra Fanø vises på TV2 Fri i serien 'Ja for Fanø'. Men det er åbenbart ikke hele sandheden om forholdene på Vadehavs-øen, som seerne skal oplyses om.

Johnny Madsen i vildt trekantsdrama: Kæresten meldt for vold

I den seneste udsendelse kan man følge optakten til festlighederne 11. august, som var en slags pølse-premiere på en ny Johnny Madsen hotdog.

Produktionsselskabet holder sig i programmet normalt ikke tilbage for at vise meget private sider af Johnny Madsen. Selv når musikeren går på toilettet med ordene 'jeg skal ud og skide', får vi det hele med.

Ikke et ord om balladen
Men politianmeldelsen bliver ikke omtalt med et eneste ord i programmet om festen.

Ekstra Bladet forsøgte i går forgæves at indhente en kommentar fra produktionsselskabets direktør Ole Rahbek eller en anden ansvarlig for programmet. To mails forblev ubesvarede.

Vi ville gerne have haft besvaret to spørgsmål:

Hvorfor fortæller TV2 ikke om Jeanett Exner og Rosita Jørgensens indbyrdes forhold, når man i øvrigt går meget tæt på musikerens privatliv. Og snyder programmet ikke seerne ved at tegne et skønmaleri af forholdene og tie om den fulde sandhed om, hvad der sker på øen. 

Johnny Madsen er en heldig mand. Han har fået udgivet en ny shampoo til træt og viljeløst hår. Og nu har han også fået opkaldt en hotdog efter sig. Foto: Morten Lau-Nielsen
Johnny Madsen er en heldig mand. Han har fået udgivet en ny shampoo til træt og viljeløst hår. Og nu har han også fået opkaldt en hotdog efter sig. Foto: Morten Lau-Nielsen
 

I programmet om hotdog-festen, som netop er blevet udsendt, siger Johnny Madsen:

- Jeg elsker fester af enhver art. Så jeg håber, at folk bliver fulde, og de bliver søde og rare og æder en masse hotdogs. Folk bliver så sjove, når de bliver fulde, lød det fra den vestjyske musiker, før situationen udviklede sig i en noget uventet retning.

Johnny Madsens kvinder i krig om pølsevogn

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun er dansk politiks nyeste protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind