Tvang kæresten til at spise hundemad fra skål

En 29-årig mand fra Tårs i Nordjylland er dømt for grov vold mod sin daværende kæreste

En mand slog og ydmygede sin kæreste i Nordjylland. MODELFOTO.
En mand slog og ydmygede sin kæreste i Nordjylland. MODELFOTO.

Han truede med en tændt motorsav tæt på kærestens hoved. Andre gange slog og sparkede han den 10 år yngre kæreste eller tvang hende til at spise hundemad af en hundeskål.

Vold og ydmygelser var dagligdag kort tid efter, at en 16-årig pige fra Hjørring Kommune begyndte at komme samme med en dengang 26-årig mand fra Tårs.

I dag er manden 29-årig og netop dømt for grov vold mod den tidligere kæreste ved Retten i Hjørring. Han fik otte måneders fængsel, skriver Nordjyske.dk.

Det var på denne skole i Helsingør, at den 20-årige ifølge sigtelsen slæbte sin 26-årige ekskæreste væk fra. (Foto: Google Maps) Krimi Sigtelse: Stak af fra fængsel og bortførte og voldtog eks-kæreste

Helt uprovokeret

Parret kom sammen i to et halvt år fra midten af 2011 og frem til efteråret 2013. Dog med flere pauser undervejs. Forholdet var relativt nyt, da volden begyndte, forklarede pigen i retten ifølge Nordjyske.dk.

Volden stod på 'hver eller hver anden dag', og ofte skete det helt uprovokeret. Den bestod i slag, rykken i håret, spark og kvælertag ifølge anklageren.

Drabet skete i denne villa på Thit Jensens Vej i Næstved. (Foto: Per Rasmussen) Krimi Anklage: Ældre kvinde jog kniv i mandens hals og bryst

Tændt motorsav

Den 29-årige mand skulle også have tvunget pigen til ydmygelser, såsom at spise hundemad fra en hundeskål. Med volden fulgte også tit dødstrusler. For eksempel da pigen blev truet med en tændt motorsav op mod hendes hoved.

Pigen elskede ifølge anklager Torben Kaufmann manden, men hun blev også ved hans side, fordi hun var bange for at forlade ham.

Manden blev flere gange meldt til politiet af kæresten for vold, men Nordjyllands Politi fulgte ikke op på anmeldelserne ifølge Nordjyske.dk.

Voldtægt af ny pige

Da den 29-årige imidlertid blev sigtet for vold og voldtægt af en anden pige, så de dog på anmeldelserne fra kæresten.

I voldtægtssagen blev manden idømt et år og ni måneders fængsel i byretten. I landsretten blev han dog pure frifundet og fik tilkendt en erstatning på 300.000 kroner for tiden bag tremmer.