Tysk pige kidnappet: Slog selv alarm

12-årig bortført på vej hjem fra skole - befriet af politiet tre timer senere

Følg Krimi

Et groft kriminelt drama har netop udspillet sig i den tyske by Leipzig, da en 12-årig pige her blev kidnappet af en mand, der var kørende i en lejet Ford Transit.

I følge det tyske medie Bild, blev pigen pigen udsat for sexovergreb i forbindelse med kidnapningen, der varede godt tre timer.

En 36-årig mand er anholdt i sagen, og i dag blev han fremstillet for en dommer og varetægtsfængslet. Han er sigtet for vold, kidnapning og seksuelt overgreb.

Den 12-årige pige blev bortført, da hun i går eftermiddag var på vej hjem fra skole. Undervejs i bilen var pigen snarrådig nok til selv at ringe og slå alarm, hvor hun også gav oplysninger om kidnapperens bil, der var påklistret mærkater fra et udlejningsfirma.

I følge Bild skal pigen undervejs i forløbet være blevet udsat for voldtægt, der i tysk jura ikke kun defineres som samleje. 

Det tyske medie kommer ikke nærmere ind på, hvad der skal været overgået pigen.

Tolv-årig pige kidnappet og bortført i varevogn

Men godt tre timer efter, at hun var blevet flået ind i kassevognen, lykkedes det politiet at spore køretøjet. I følge Bild var det sporing af pigens mobiltelefon, der førte politiet frem til udlejningsbilen, der blev bragt til standsning på motorvejen A38 nogle kilometer til sydvest for Leipzig.

Der er ingen forbindelse mellem det 12-årige offer og den anholdte. Alt tyder på, at hun var tilfældigt offer i sagen.

Den anholdte er den 36-årige Frank L, der i følge flere tyske medier har en grumset historik. Tilbage i 2012 blev han fundet i besiddelse af børnepornografisk materiale.

Det beskrives ligeledes, hvordan han har forsøgt at afpresse en mindreårig med nøgenbilleder. Her blev manden idømt dagsbøder.

En talsmand fra politiet fortæller, hvordan pigen atter er forenet med sin familie, og at hun er ganske fattet oven på den modbydelige affære.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.