Annonce:
Annonce:

Tysk rockerboss ydmyget - transvestit bærer hans vest på youtube

Fik frarøvet sin vest under overfald i eget hjem - harcelerer på sociale medier mod Hells Angels

Erkan Uzun - rockerboss i Mongols - ved en tidligere lejlighed på vej til retten. Det var mens han stadig havde vesten med rygmærket. (Foto: Mathias Braun/All over press)
Erkan Uzun - rockerboss i Mongols - ved en tidligere lejlighed på vej til retten. Det var mens han stadig havde vesten med rygmærket. (Foto: Mathias Braun/All over press)
Annonce:
Følg Krimi

En syv sekunder lang video lagt op på youtube indgår i et konfliktbillede, som Hells Angels og medlemmer af rockerklubben Mongols har haft kørende i Hamburg gennem de seneste par måneder.

I videoen poserer tre transvestitter og skutter sig i den kølige decemberaften, mens de hver siger 'Ich liebe Schwänze' - på dansk 'jeg elsker pikke'.

Videoen er optaget på Sct. Paulis hovedstrøg Reeperbahn i byens verdenskendte forlystelseskvarter, Sct. Pauli. Og den midterste i transvestit-trioen er iført en rygmærkevest, der tilhører det fremtrædende mongols-medlem, Erkan Uzun, der er boss for den lokale afdeling af Mongols MC.

Se videoen her

I rockernes machoverden er ydmygelsen ganske voldsom.

Videoen er lagt op 3. december, og det var kort efter, at rockerbossen havde mistet den ved et overfald i sit eget hjem.

Annonce:

Svarer på youtube
11. december lagde indvandrerrockeren selv en video op på youtube, hvor han hidsigt beklager sig over ydmygelsen.

Med lokal hamburger-dialekt fyger det med ukvemsord fra rockerens mund:

’I er nogle fisser, I har ingen nosser, jeg knepper jer. I er nogle hunde, jeg er en mand. I er ludere. Jeg tager gerne stoffer, og jeg knepper gerne. Jeg knepper gerne kvinder. Ikke mænd – ligesom I gør', lyder det med indfølt kloakpatos i videoen.

Se videoen her

I mellem de mange verbale udgydelser får den  37-årige rocker klemt sin version ind i videoen om, hvordan han i sit eget hjem er blevet frarøvet vesten.

Ifølge rockeren var overfaldsmændene brudt ind hans lejlighed, hvor overmongolen blev overmandet og frataget sin vest.

Rockerbossen Erkan Uzun harcelerer på sociale medier over modstandere med vanlig kloakpatos. Her er han fotograferet ved en tidligere lejlighed på vej fra retten fulgt af andre Mongols-medlemmer. (Foto: Mathias Braun/All over press)
Rockerbossen Erkan Uzun harcelerer på sociale medier over modstandere med vanlig kloakpatos. Her er han fotograferet ved en tidligere lejlighed på vej fra retten fulgt af andre Mongols-medlemmer. (Foto: Mathias Braun/All over press)
 

En række tyske medier har dækket sagen. Og her beskrives det, at vesterøveriet er del af en konflikt mellem Mongols og Hells Angels i Hamburg-området.

Annonce:

Nok forbød myndighederne tilbage i 1982 den stedlige HA-afdeling. Samme afdeling var i øvrigt Tysklands første - og samme afdeling, der sørgede for, at Hells Angels i 1980 fik sin første danske afdeling.

Men forbuddet fik ikke klubben til at forsvinde fra byen - eller bydelen Sct. Pauli. Gennem årene har diverse værsthuse og tatovørbutikker i kvarteret via diskret placerede klistermærker bekendt tilknytning til Hells Angels.

Rockere uden motorcykler
Gennem den seneste årrække har forskellige rockerklubber vokset sig store i Tyskland. Blandt dem Mongols, der fik første tyske afdeling i Bremen i 2010.

De fleste af afdelingens medlemmerne havde indvandrerbaggrund, og flere af dem var del af en storkriminel familieklan med mellemøstlig baggrund.

Året efter blev afdelingen gjort forbudt af myndighederne. På baggrund i medlemmernes involvering i organiseret kriminalitet fik myndighederne ved retten medhold i, at rockerafdelingen var at betragte som en kriminel organisation, der kunne ulovliggøres.

Annonce:

Kuriøst nok havde langt de færreste medlemmer ifølge tyske medier motorcykel - endsige kørekort til motorcykel. Den eneste, der havde kørekort til motorcykel, døde to uger efter i en ulykke to uger efter, at han fik førerbeviset, skriver Hamburger Morgenpost.

Ifølge tyske medier fik klubben afdeling i Hamburg i 2014.

Også i Hamburg er en række af klubbens medlemmer involveret i lignende kriminel aktivitet. Det har politikilder tidligere forklaret til Ekstra Bladet. Og kombineret med både nyt og gammelt personfnidder samt klassisk rivalisering på ære og rygmærker har det fået en konflikt til at blusse op mellem Mongols og de stedlige HA'ere.

Bombeattentat i luksusbil
30. oktober beskrev avisen Hamburger Morgenpost, hvordan Erkan Uzun et par dage i forvejen havde været udsat for et bombeattentat.

Det skete, da han kørte ud fra baggården til sit hjem i bydelen Eimsbüttel.

Her havde indtil videre ukendte gerningsmænd monteret en håndgranat af russisk fabrikat under rockerbossens røde Lamborghini.

Ingen kom til skade ved attentattet.

Annonce:

Erkan Uzun kommunikerer gerne via facebook og youtube, hvor han lægger videoer op. Og efterfølgende udlovede Erkan Uzan på sociale medier en belønning på 500.000 Euro - godt 3.7 mio kroner - til dem, der kan afsløre gerningsmændene bag attentatet.

Hamburger Morgenpost beskriver den 37-årige som en særdeles flamboyant person - fra helvede. Storhedsvanvidet trives ifølge den tyske avis i bedste velgående.

Han beskrives som uberegnelig og som stormisbruger af kokain og som en figur med mange fjender.

Og dengang spekulerede Hamburger Morgenpost i, at ikke kun HA, men også andre kunne stå bag attentatforsøget.

Muligvis endda folk fra kredsen omkring Mongols. Eller bagmænd fra Sct. Pauli-kvarterets bordel- og nattelivsmiljø, der måtte have et alvorligt horn i siden på Erkan Uzun.

Kort efter udlovningen af dusøren slettede han facebook-opslaget igen.

Annonce:

Massiv på sociale medier
Avisen spekulerede i, om han overhovedet havde så meget mønt til rådighed. Ligesom det blev beskrevet, at den røde italienske luksusøse i august havde stået længere tid på et værksted, fordi han ikke havde råd til at betale for reparationerne.

Flere tyske medier - blandt andet Bild - beskriver Erkan Uzun som værende en, der gør sig - eller forsøger at gøre sig - i Sct. Paulis red light district. Omvendt har han kun dømt for mindre sager. Vold, narko, våben og en mindre forseelse i forbindelse med bordeldrift.

Trods det alsidige fjendebillede, så er overmongolen ikke i tvivl om, hvem der røvede hans vest.

På sine mange udmeldinger på sociale medier, gentager han jævnligt i en ordstrøm, der hovedsageligt består af ukvemsord, at Hells Angels stod bag hjemmerøveriet.

Og ned gennem det sene efterår har der været flere mindre konfrontationer samt såkaldt 'show of force', hvor Mongols talstærkt og med rygmærker er troppet op i Sct. Pauli.

Annonce:

Blandt andet 16. november, hvor Mongols-folkene dukkede op i selskab med ligeledes rygmærkeklædte Bandidos-folk op på Reeperbahn. Blandt dem Erkan Uzun i sin røde Lamborghini, skriver Magasinet Focus.

Ifølge Hamburger Abendblatt var der ingen ballade i forbindelse med de fremmødte rockere, der overfor politiet erklærede, at de var kommet for at købe en burger til præsidenten.

Men mandag eskalerede konflikten, da der sent om aftenen blev affyret skud mod ni Mongols-folk, der var på restauranten Schweinske, der ligger på et Reeperbahn-hjørne.

Hamburger Morgenpost beskriver, hvordan nogle HA-relaterede folk i bil kom ræsende og fra den kørende bil affyrede skud mod to Mongols-folk, der var gået udenfor for at ryge.

Ramt i ryggen
Skuddene fik Mongols-folkene til få benene på nakken. I samme øjeblik kom en taxa kørende rundt om hjørnet, og tre af Mongols-folkene stormede ind i hyrevognen.

Også den blev derefter beskudt og ramt af mindst syv skud. Den 46-årige chauffør rullede ud af bilen og stak af til fods.

Annonce:

Samtidig blev en af Mongols-folkene ramt i ryggen. Han er uden for livsfare. En anden fik en mindre skade på skulderen i forbindelse med skyderiet.

Kort efter stoppede politiet tre biler med HA-relaterede mænd, der alle blev anholdt. Efterfølgende er de dog løsladt, da politiet ikke kunne påvise, hvem af dem der mentes at have affyret skud ved episoden.

Og nu truer Mongols Hells Angels med åben krig, skriver Hamburger Morgenpost. Det erfarer avisen fra en insiderkilde i miljøet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: