Tysk seriemorder 'samlede kropsdele nok til at lave et nyt menneske'

Uhyggelige oplysninger er kommet frem om formodet tysk seriemorder, der frygtes at stå bag utallige drab

I 2014 afgik Manfred Seel pludselig ved døden. Han viste sig at gemme på en dyster og morderisk hemmelighed. (POLITIFOTO)
I 2014 afgik Manfred Seel pludselig ved døden. Han viste sig at gemme på en dyster og morderisk hemmelighed. (POLITIFOTO)

Onsdag eftermiddag udsendte politiet i den tyske delstat Hessen en opsigtsvækkende pressemeddelelse på baggrund af to års efterforskningsarbejde, der startede med fundet af et kvindelig i en garage i byen Schwalbach nær Frankfurt.

Pressemeddelelsen blev udsendt som optakt til det pressemøde, som politiet torsdag eftermiddag har afholdt, og her kom der nye og forfærdende oplysninger frem om den 67-årige Manfred Seel, der ifølge politiet levede et dobbeltliv, hvor han udadtil var en passioneret jazzmusiker og landskabsarkitekt, men som på bagsiden var en uhyggelig seriemorder med adskillige liv på samvittigheden.

13-årige Tristan Brübach er et af de formodede ofre for uhyggelig seriemorder. (POLITIFOTO) Krimi Skræmmende sag i Tyskland: Afdød mand menes at stå bag seks mord

Onsdag lød det fra politiet, at Manfred Seel mentes at stå bag mindst seks drab, men torsdag har de offentliggjort billeder af i alt 10 ofre, som det frygtes, at Seel kan stå bag. Fælles for de fleste af ofrene er, at de var prostituerede i området omkring Frankfurt Banegård, mens 13-årige Tristan Brübach adskiller sig ved at være det eneste mandlige offer.

De mange ofre kædes alle sammen af, at metoden minder om hinanden. Alle de fundne lig manglede nemlig legemsdele eller organer.

- I alle sagerne mangler der kropsdele - alle sager har det til fælles, at der er blevet fjernet organer eller kropsdele, og organerne eller kropsdelene er blevet taget med. Det hele er sket efter offeret er afgået ved døden med undtagelse af sagen om Diallo (kvinden der blev fundet i garagen, red.), hvor det også skete mens hun var i live. Det var højdepunktet for udlevelsen af hans seksuelle fantasier, lyder det fra Frank Hermann fra efterforskningsholdet ifølge Bild.

De forsvundne kropsdele og organer er aldrig blevet fundet.

Ingen havde troet, at den passionerede saxofonist i virkeligheden levede et dobbeltliv som morderisk sexmonster. (POLITIFOTO)
Ingen havde troet, at den passionerede saxofonist i virkeligheden levede et dobbeltliv som morderisk sexmonster. (POLITIFOTO)
 

Selvom sagerne havde det til fælles, at der hver gang blev fjernet en del af kroppen, var det aldrig de samme kropsdele.

- En gang var det det højre ben, en anden gang den venstre arm. Når man regner det hele sammen, kan man rent faktisk derigennem skabe en helt ny krop, lyder de skræmmende oplysninger fra efterforskeren.

Selvom politiet har udpeget Manfred Seel som gerningsmand til de mange drab, afviser de ikke, at der kan have været en medgerningsmand i nogle af tilfældene.

- Især et af ligene giver anledning til at tænke, at der er en mulighed for, at to gerningsmænd har fået ført deres fantasier ud i livet, lyder det fra en efterforsker ifølge Bild.

Se et galleri over de formodede ofre herunder. Tryk på billederne for at læse mere.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

I anledning af offentliggørelsen af de mange brutale detaljer, har politiet eftersøgt vidner, som kan komme med detaljer om ofrene eller om Manfred Seels færden i perioden fra 1971 og frem til hans død.

Derudover eftersøger politiet vidner, der kan sige noget om Manfred Seels seksuelle præferencer, og om de har viden om, hvorvidt han frekventerede i prostitutionsmiljøer og i S/M-miljøer.

Det var Manred Seels egen datter, der fik startet sagen i 2014, da hun skulle rydde op i hans garage efter hans pludselige og uventede død. Siden har det altså vist sig, at han kan have været en blodtørstig og sex-fikseret morder.

Politiet har også offentliggjort billeder fra Manfred Seels ungdom for at finde vidner, der kan genkende ham. (POLITIFOTO)
Politiet har også offentliggjort billeder fra Manfred Seels ungdom for at finde vidner, der kan genkende ham. (POLITIFOTO)