Tysk trekant endte HELT galt på altan: To kvinder brækkede knogler

Den ene kvinde faldt ned fra altanen lige, da hun nåede klimaks

En kinky stund på en altan endte ikke helt som planlagt. Nemlig på hospitalet. Foto: Colourbox
En kinky stund på en altan endte ikke helt som planlagt. Nemlig på hospitalet. Foto: Colourbox
Følg Krimi

En meget flov tysk mand måtte give en ret bizar forklaring til de ambulancereddere, der dukkede op efter at en trekant på en altan gik helt galt, og to kvinder endte med brækkede knogler. Det skriver blandt andre The Sun og Berliner Kurier.

Den ene kvinde brækkede flere knogler i både fødder og ben, da hun faldt omkring tre meter ned fra altanen i det øjeblik, hvor hun fik orgasme.

Styrtede ned ad trappen
Det fik den anden kvinde, som også netop havde deltaget i den vovede sex-akt, til at bryde ud i et skrig og skynde sig at løbe ned ad trappen for at komme den første kvinde til undsætning ud for lejligheden i Bad Breisig. Hun skyndte sig så meget, at hun på uheldigvis faldt på sin vej ned ad trappen, og brækkede knogler i både arm og nakke.

Sådan får du kæresten med på en trekant

Kvinderne var stadig nøgne, da redderne kom frem til stedet, og den mandlige – og eneste uskadte trekant-deltager – måtte forklare dem, hvad der var sket.

Til politiet forklarede manden, at der under deres altan-elskov var opstået et skænderi over sexstillingen. Da havde den ene kvinde lænet sig op af altanens rækværk, hvilket altså førte til, at hun styrtede ned.

Ordensmagten vurderede, at der var tale om et uheld, og ingen blev sigtet i den bizarre sexsag. Ofrenes navne og alder bliver ifølge politiet ’ikke offentliggjort for at spare deres forlegenhed’.

Emma måtte som de to kvinder også en tur på hospitalet efter sex endte helt galt. Her delte hun et ærligt billede, da hendes 'dødsdildo' måtte skæres fri.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+