Tyv forsøgte at røve kvinde: Her fortryder han

En 18-årig brasiliansk tyv endte med at ligge 20 minutter på asfalten og vente på politiet

Røveriet gik bestemt ikke som planlagt. Video: Privatvideo

Det skulle have været en nem sag at stjæle den 22-årige Sabrina Leites mobiltelefon i Brasiliens gader for 18-årige Magdeel da Silva og hans kammerat.

Men virkeligheden blev en ganske anden, fordi den 22-årige brasilianer ikke var helt ueffen ud i kampkunsten jiu-jitsu, som hun har trænet i fire år.

De to mænd passede hende op kørende på en motorcykel ved hendes bopæl, hvor de beordrede hende til at aflevere telefonen. Den snarrådige kampsportsudøver kastede straks sin mobil ind i huset, mens de to mænd stak af.

Sabrina Leites nabo var dog vaks og valgte simpelthen at køre ind i de to mænd, skriver Daily Mail.

Den ene fik kontrol over motorcyklen og stak af, mens uheldige Magdeel da Silva desværre fandt sig selv i en armlås af en anden verden.

Glem det
Sabrina Leite har nemlig tidligere fået stjålet sin mobiltelefon fire gange, så hun var ikke klar til at opgive den en femte gang. Den 18-årige tyv lå i armlåsen de næste 20 minutter, hvor han tiggede om nåde, dog til ingen nytte.

Sabrina Leite havde dog ikke lagt alle og enhver i en armlås.

- jeg kunne se, at de ikke havde et våben. Hvis de havde været bevæbnede, havde jeg overgivet mig med det samme, siger hun.

Magdeel da Silva blev anholdt og sigtet for forsøg på røveri, da politiet ankom.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Tv: 72-årig jiu jitsu-mester ydmyger røver  

Alt gik galt for denne dårlige indbrudstyv. Video: Overvågning