Annonce:
Annonce:

Udbrændt bil er spor i uhyggelig skudsag

Hjemmeværnet har natten igennem bevogtet en udbrændt bil, der tidligere på aftenen blev fundet i Lyngby nord for København

Optagelser taget kort efter skyderiet. På billederne kæmper forbipasserende for det ene offers liv. Vi advarer om voldsomme billeder Foto: Ekstra Bladet
Annonce:
Følg Krimi

Opdatering: Torben Svarrer, der leder efterforskningen, fortæller tidligt lørdag morgen til Ekstra Bladet, at en af de fire skudramte er afgået ved døden.

Københavns Politi leder med lys og lygte efter nye spor i sagen om det voldsomme skyderi, der fredag aften omkring klokken 22.30 rystede Østerbro i København.

Fire personer blev ramt af skud, hvoraf den ene natten til lørdag blev erklæret død, da ukendte gerningsmænd åbnede ild mod en gruppe Hans Knudsens Plads ved Lyngbyvej på Ydre Østerbro i København.

Fire personer skudt: Blodigt skyderi rammer København

Endnu er der ingen anholdte i sagen, men Københavns Politi kan have fundet et vigtigt spor i sagen.

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt

Kort efter skudepisoden blev politiet kontaktet af brandvæsnet, der var taget ud til det, der kan være en eller flere af gerningsmændenes udbrændte bil.

Annonce:

- Der er fundet en udbrændt bil i Lyngby. Den kan være interessant for os og er et af de mulige spor vi følger. Det er endnu uvist om den har noget med sagen at gøre, men vi har sat bevogtning på den og skal nu have den bragt ind til nærmere undersøgelse, oplyste vagtchef ved Københavns Politi Knud Brix natten til lørdag til Ekstra Bladet.

Lederen af efterforskningen Torben Svarrer fortæller tidligt lørdag morgen, at man føler sig overbevist om, at den udbrændte bil kan kobles til skyderiet, som nu er en drabssag:

- Vi gør, hvad vi kan for at finde dem (gerningsmændene, red.), og i den forbindelse er bilen interessant. Den er kørt ad Lyngbyvejen op til afkørsel 15 og bliver så fundet udbrændt på Lundtoftevej i Lyngby. Vi vil selvfølgelig gerne høre fra nogen, der har set eller ved noget.

Endnu er ingen anholdt i sagen, men det særdeles voldsomme skyderi fik fredag aften og lørdag nat politiet massivt på gaden.

Ikke kun omkring gerningsstedet på Østerbro, men i hele byen, oplyste vagtchefen lørdag aften til Ekstra Bladet.

Vidner til skyderiet har fortalt, hvordan skyderiet havde karakter af likvidering.

Læs vidnernes forklaring her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: