Annonce:
Annonce:

Udlændinge gemte sig i værktøjskasse: Ville på udlandstur

Tre unge mænd fra Algeriet blev fredag aften opdaget i en værktøjskasse i en lastbil, der var på vej med en færge nordpå

De tre mænd, der gemte sig i en  værktøjskasse, er nu sendt til Sandholmlejren. Bilen på billedet er ikke den lastbil, mændene gemte sig i. Foto: Polfoto
De tre mænd, der gemte sig i en værktøjskasse, er nu sendt til Sandholmlejren. Bilen på billedet er ikke den lastbil, mændene gemte sig i. Foto: Polfoto
Annonce:
Følg Krimi

En lastbilchauffør på vej til Hirtshals Havn afslørede fredag aften tre unge udlændinge i et forsøg på at rejse illegalt ud af landet.

I en større værktøjskasse i lastbilen fandt han de tre mænd, som havde gemt sig i håb om at komme ubemærket med en færge nordpå. 

Det bekræfter Nordjyllands politi over for Ekstra Bladet.

- Lastbilschaufføren fandt dem, da han kunne konstatere, at der var noget mistænkeligt inde ved værktøjskassen inden under hans trailer, da han tjekkede sin bil, inden han skulle til at køre ind på færgen, oplyser vagtchef Per Jørgensen.

Colibakterier fundet i drikkevand

Ifølge vagtchefen er det endnu uvist, hvor de tre mænd, som er henholdsvis 17, 18 og 19 år, helt præcist forsøgte at rejse hen. Det skyldes, at der fra Hirtshals Havn går færger til både Island og Norge.

Sendt til Sandholmlejren
De tre mænd, der alle er fra Algeriet, blev opdaget omkring klokken halv ni fredag aften, og kom hurtigt en tur med politiet til afhøring. I samme omgang fik de oprettet deres asylsag.

- Og vi behandler nu mændenes asylsag heroppe hos os, siger vagtchefen.

Mand sigtet: Ville afpresse pølsemand

Herefter blev mændene udstyret med en rejseplan og kørt til banegården i Aalborg, hvorfra de blev sendt med tog til Sandholmlejren i Nordsjælland.

- Der skulle de så være nået til nu, men jeg ved jo ikke, om de er hoppet af toget halvvejs, siger Per Jørgensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: