Uheld skaber kø: Person kvæstet

En person er kommet på skadestuen efter frontalsammenstød på Vestsjælland

Video: Byrd/Jens Nielsen
Følg Krimi

Opdateret 10:28: Det fremgik tidligere, at Vejdirektoratet forventede Kalundborgvej åben igen klokken 9, dette blev senere skubbet til 10:30. Dette er nu skubbet yderligere til 11:30.

Der er onsdag morgen sket uheld på rute 23 Kalundborgvej fra Tølløse mod Kalundborg på Vestsjælland, hvor en person er kommet til skade, da en lastbil og en personbil er kørt frontalt sammen. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

- Det er gået mest ud over føreren af personbilen, som har pådraget sig lidt alvorlige skader, dog ikke noget livstruende. Hvorfor og hvordan de er kørt sammen, ved vi ikke endnu, siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til Ekstra Bladet.

Føreren af personbilen er kommet på skadestuen, formentlig med knoglebrud flere steder på kroppen.

En politiinspektør er på vej til stedet for at undersøge de nærmere omstændigheder. Politiet opfordrer bilister på vejen til at have tålmodighed, da uheldet vil skabe kø, mens der bliver ryddet op.

Vejdirektoratet oplyser, at vejen er spærret i begge retninger, og de opfordrer derfor bilister til at finde alternative ruter. Vejdirektoratet forventer, at vejen er fri igen klokken 11:30.

Også uheld på E45
Et andet uheld mellem Hedensted og rasteplads Nørremark har også skabt kødannelse på E45 fra Vejle mod Horsens onsdag morgen. Det oplyser Vejdirektoratet, som forventer normal trafik igen på den anden side af myldretiden.

- Der har været fem implicerede parter, og der er umiddelbart ingen, der er kommet alvorligt til skade i uheldet, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Halfdan Kramer, til Ekstra Bladet.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind