Uheld spærrer spor på Storebæltsbroen

Trafikanter, der kører mod Fyn, skal væbne sig med tålmodighed efter en ulykke på Storebæltsbroen

IOpdateret klokken 21:00: E20 Storebæltsbroen er nu genåbnet igen efter tidligere uheld, skriver Vejdirektoratet.

Søndag har et uheld på Storebæltsbroen spærret begge spor i vestgående retning, oplyser politiet.

Ifølge Vejdirektoratet er uheldet sket på E20 storebæltsforbindelsen fra Halsskov mellem betalingsanlægget og Knudshoved.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der bekræfter, at de lige nu arbejder på at rydde op efter uheldet, som de fik en melding om klokken 19.47.

Vagtchef Søren Østervig fortæller, at der er tale om tre biler, der er kørt sammen:

- Vi har tre lettere tilskadekomne, og vi har tre biler, som er ved at blive bjærget. Det vare forhåbentligt ikke så længe, før vi åbner for trafikken igen, siger han.

- Vi arbejder lige nu på stedet, men jeg kan ikke sige så meget endnu, ud over at begge spor er spærret i vestgående retning, fastslår vagtchefen til Ekstra Bladet.

'Der er ingen tidshorisont for genåbning på nuværende tidspunkt', lyder det fra Vejdirektoratet omkring klokken 20.45.

En journalist fra Ekstra Bladet har søndag aften passeret uheldet på Storebæltsbroen. Louise Svane Pedersen fortæller, at en af bilerne er stærkt medtaget efter ulykken.

- På højbroen ligner det, at en bil kørt ind i autoværnet i midten. Den er totalskadet. Ambulance, brandvæsen og politi til stede. Al trafik holder stille på broen, og det lader til, at biler bliver holdt tilbage ved betalingsanlægget, siger Ekstra Bladets journalist på stedet. 

Opdateres..