Uhyggelige video indefra: Så smadret er højhus i London efter brand

En voldsom brand i et højhus i London brød ud natten til onsdag. Nu er der video fra inde i bygningen, hvor mindst 30 personer er omkommet. Se den ødelagte bygning herunder

Se de uhyggelige billeder fra bygningen. Video: AP/SWNS
Følg Krimi

Natten til onsdag brød et stort højhus i London pludselig i brand. Det 27-etager høje Grenfell Tower brændte endnu onsdag morgen, og fredag er oprydningsarbejdet fortsat i gang.

Hidtil har politiet bekræftet, at 30 er døde i branden, men de forventer og frygter, at tallet stiger endnu. Således er mange endnu indlagt.

- 24 personer er under behandling, 12 af dem er i kritisk tilstand, siger en talsmand for politiet.

Sådan så den voldsomme brand ud. video: AP, redigering: Mikkel Cramon

Tabloidavisen 'The Sun' skriver yderligere, at mindst 65 personer endnu meldes savnede fra branden. Politiet fortalte sågar torsdag, at man frygtede et trecifret antal døde i den voldsomme brand, hvis billeder er gået verden rundt. Branden var nemlig så voldsom, at det var svært at evakuere bygningen, og politiet frygter, at de vil være ude af stand til at identificere alle de omkomne, da branden længe hærgede, og oprydningsarbejdet endnu er i gang.

Dødstallet stiger yderligere efter højhus-brand

Hvor man hidtil kun har haft billeder af skaderne udefra, viser en ny video nu, hvor slemt det står til indvendigt i den udbrændte bygning. En lokal mand ved navn Hassan Kaissi var ved bygningen for at hjælpe myndighederne og filmede efterfølgende sin tur gennem og omkring den nu spøgelsesagtige ejendom, der før husede 600 beboer fordelt i 120 forskellige lejligheder.

Fredag endte sorgen over de omkomne til vrede og demonstration i London, da det er kommet frem, at en gruppe beboere længe har klaget over risiko for brand.

Demonstranter stormer rådhus i London efter brand i højhus

Det er fuldstændig hat og brille

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.