Uhyggeligt fund: Mulig seriemorder dræbt af prostitueret

En 45-årig mand er blevet dræbt af en prostitueret - nu arbejder politiet ud fra teorien om, at han står bag flere bestialske drab

I Neal Falls bagagerum blev der gjort et yderst skræmmende fund, som nu får politiet til at tro, at han har fllere kvinders liv på samvittigheden. (Foto: Charleston Police Department)
I Neal Falls bagagerum blev der gjort et yderst skræmmende fund, som nu får politiet til at tro, at han har fllere kvinders liv på samvittigheden. (Foto: Charleston Police Department)

En amerikansk kvindelig prostitueret skulle formentlig have været endnu et offer i rækken for den mulige seriemorder Neal Falls.

Men drabsforsøget gik galt og 45-årige Falls endte selv med at dø, da den prostituerede fik tilkæmpet sig en pistol, som hun brugte mod ham.

Det skriver CBS.

Politiet i West Virginia arbejder ud fra den teori, at Falls tidligere står bag flere uopklarede drab mod andre prostituerede. På den måde forhindrede den prostituerede, der kun vil kaldes Heather, muligvis flere andre drab i fremtiden.

Falls havde skrevet til hende over nettet grundet hendes escort-annonce, og de aftalte at mødes i hendes hjem i Charleston.

Bevæbnet med en pistol var det første, han sagde ifølge Heather, da hun åbnede døren for ham, 'Lev elller dø'?.

Derefter kastede han sig over hende med hænderne hårdt presset om hendes hals.

- Da han forsøgte at kvæle mig, fik jeg fat i en rive, og så lagde han sin pistol for at få den ud af mine hænder. Jeg fik fat i pistolen og skød ham, siger hun i et interview med CBS.

Herefter flygtede hun til en nabo, hvor de ringede efter politiet.

Gjorde skræmmende fund

Udenfor huset gjorde politiet noget af et fund, da de åbnede bagagerummet i den bil, som Falls var ankommet i.

Her fandt de en machete, økser, knive, en skovl, håndjern, blegemiddel, affaldssække og en skudsikker vest.

(Foto: Charleston Police Department)
(Foto: Charleston Police Department)

Derudover fandt de en liste med navnene og numrene på 10 prostituerede kvinder, der dog alle stadig er i live.

Politiet arbejder derfor nu ud fra teorien om, at han kan stå bag drabene på op til ni kvinder fra tre forskellige stater i løbet af det seneste årti.

- Det er sandsynligt, at Mr. Falls er en seriemorder, siger drabschef Steve Copper fra Charleston Police Department og fortsætter:

- Jeg tror, at hun har reddet mange liv ved at skyde Mr. Falls baseret på det fund, vi gjorde i hans bil, siger han ifølge CBS.

Politiet har ikke sigtet Heather i sagen, da der var tale om 'selvforsvar'.