Ulykkelig mor: Min egen dumhed kostede min 2-årige datter livet

Den sønderknuste mor efterlod sin 2-årige datter på barnesædet i sin bil, da hun lige skulle ind på sin mands kontor for at hente lidt penge - da kun kom tilbage var bilen væk

Kim Rowlands sidder her med sin elskede datter Kiara, der døde på tragisk vis mandag eftermiddag. (foto: Privatfoto/Facebook)
Kim Rowlands sidder her med sin elskede datter Kiara, der døde på tragisk vis mandag eftermiddag. (foto: Privatfoto/Facebook)

Den britiske kvinde Kim Rowlands, der på tragisk vis mandag eftermiddag mistede sin elskede 2-årige datter Kiara ved et tragisk uheld, melder nu ud i et opslag på facebook, at det var hendes egen dumhed, at hendes datter mistede livet, da hendes bil med datteren siddende alene i bilen på bagsædet trillede ned i den iskolde flod Teifi ved byen Cardigan i Wales.

Der var lagt blomster ved flodbredden, hvor bilen var trillet ned i den iskolde flod. (foto: All Over Press)
Der var lagt blomster ved flodbredden, hvor bilen var trillet ned i den iskolde flod. (foto: All Over Press)
 

På facebook skriver den sønderknuste mor følgende:

- Meget bedrøveligt døde min vidunderlige datter. På grund af min egen dumhed. Jeg bliver nødt til at leve med skyldfølelsen resten af mit liv. Mor elsker dig min baby-pige. Jeg er så ked af det.

Det ulykkelige dødsfald skete kun en lille uge, før at den lille Kiara ville være fyldt tre år gammel.

Ulykken skete, da Kim Rowlands havde besøgt sin kæreste Jet Moore på hans arbejdsplads, en kano- og kajak-udlejning, der ligger tæt ved floden Teipi. Da Kim Rowlands sammen med sin datter i bil skulle køre hjem til deres hus, kom hun til at knække sit hævekort, lige før de skulle køre. Hun skyndte sig derfor ind på sin kærestes kontor for at få lidt penge, mens hun lod datteren sidde alene i et barnesæde på bagsædet af bilen.

Det skriver flere medier  heriblandt BBC, Telegraph,, Irish Mirror 

Men da Kim Rowlands kort efter kom tilbage var bilen væk. Kim Rowlands råbte efter sin mand, og sammen så de ned mod floden for at se, om bilen var der, men det var en ikke umiddelbart. Derfor troede parret, at bilen var blevet stjålet med datteren siddende på bagsædet.

Fra politiet i Cardigan oplyses det, at de klokken ca. 15.30 mandag eftermiddag fik et opkaldt omkring en efterlyst bil af mærket Mini, der var blevet stjålet ud for Scout Hall i Cardigan. Stedet ligger meget tæt på flodbredden. Politiet ledte imidlertid også efter bilen i floden, angiveligt fordi den havde været parkeret på en let skrånende vej, der gik direkte ned mod floden. De fandt den ikke i første omgang, men det lykkedes dog to timer senere lidt længere nede af floden at finde bilen, der var drevet med strømmen.

Det var her, at bilen holdt parkeret med den lille datter på bagsædet, før bilen trillede ned i floden. (Foto: All Over Press)
Det var her, at bilen holdt parkeret med den lille datter på bagsædet, før bilen trillede ned i floden. (Foto: All Over Press)
 

Den ledende politibetjent Darren Davies har forklaret, at flere politibetjente udviste stort mod ved at kaste sig ned i vandet for at redde Kiara Moore.  Den lille pige blev hevet varsomt ud af bilen og senere fløjet til Universitets Hospitalet i Cardiff med en helikopter. Senere offentliggjorde politiet, at Kiara var erklæret død.

Min datter levede et godt liv
Efter dødsfaldet skrev Jet Moore følgende på sin facebook:

- Tak til alle for den enorme støtte. Det betyder alt i verden. Min datter var en utrolig glad ung lille pige, som har levet et eventyrligt og sjovt liv. Og hun har måske prøvet mere end de fleste. Hun har været på skitur to gange. Hun stod også selv på ski. Hun har paddle-surfet på 'Great Glen' i Skotland og på 'The Wye'. Hun har leget på alle strande, vi kom i nærheden af. Hun havde en kærlig familie og gjorde os alle så lykkelige.

- Hun ønskede altid at vi kaldte hende 'Rar Rar', der blev vores kælenavn til hende. Vi elsker hende så meget, forklarede Jet Moore, der er chef for et outdoor aktivitetscenter, der ligger tæt ved det sted, hvor hans datter blev fundet død.

1 af 4 
2 af 4 Det var her, at bilen holdt parkeret med den lille datter på bagsædet, før bilen trillede ned i floden. (Foto: All Over Press)
3 af 4 Der var lagt blomster ved flodbredden, hvor bilen var trillet ned i den iskolde flod. (foto: All Over Press)
4 af 4 Kim Rowlands sidder her med sin elskede datter Kiara, der døde på tragisk vis mandag eftermiddag. (foto: Privatfoto/Facebook)