Ulykkelig og forladt 2-årig fundet af nabo: Forældre var ude og jagte pokémons

Parret er nu sigtet for at have vanrøgtet deres barn

Brianne Daley (25) og Brent Daley (27) er sigtet for at have vanrøgtet deres søn. Foto: Politifoto
Brianne Daley (25) og Brent Daley (27) er sigtet for at have vanrøgtet deres søn. Foto: Politifoto
Følg Krimi

Et ungt amerikansk par er blevet anholdt, efter at de forlod deres søn for at spille mobilspillet Pokémon Go. Parret var væk i cirka halvanden time, mens den to-årige dreng var efterladt udenfor i 35 graders varme uden vand.

Det skriver sherifkontoret i amtet Pinal i Arizona i en pressemeddelelse.

Det var en nabo, der fandt den to-årige dreng sent om aftenen udenfor sit hjem, hvor der ikke så ud til at være nogen hjemme. Det fik naboen til at ringe 911.

Da vicesherifferne ankom til stedet, stod drengen og skreg og græd, mens han forsøgte at komme ind i sit hjem. Han var rød i hovedet, svedig og beskidt og var kun iført en t-shirt og sin ble, lyder det i pressemeddelelsen.

Inde i huset fandt man også tre hunde, men ingen personer. Vicesherifferne fandt frem til drengens fars telefonnummer, men da de ringede til ham og sagde, at hans dreng var fundet efterladt, reagerede han ikke helt som forventet.

Han sagde blot 'whatever' og smed røret på.

Først en time efter dukkede drengens forældre op. De sagde, at drengen havde sovet, da de tog af sted, og at de var ude for at fylde benzin på bilen. Den 27-årige far og 25-årige mor blev anholdt og sigtet for vanrøgt af drengen.

- Parret indrømmede, at de havde været væk fra bopælen i op til 90 minutter og spillet mobilspillet Pokémon Go. De sagde, at de kørte rundt omkring San Tan Vally og stoppede i parker og andre steder for at  interagere med spillet, lyder det i en udtalelse fra sherif Paul Babeu.

Paul Babeu havde aldrig forestillet sig, at det skulle komme så vidt med det populære spil.

- Vores instans og mange andre myndigheder har advaret folk om deres personlige sikkerhed, når de spiller dette interaktive mobilspil, men vi havde aldrig forestillet os, at forældre ville efterlade et barn for at spille Pokémon Go. Det her overgår min fatteevne, siger han.

Barnet er nu i myndighedernes varetægt.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+