Annonce:
Annonce:

Undrer sig i firedobbelt familiedrab: Ingen har hørt pistolen

Drabsmanden har, ifølge sigtelsen, brugt en pistol og en kniv til at tage livet af sin hustru og tre børn på 3, 13 og 15 år

Video: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget om sagen? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Det var overraskende, da det fremgik af sigtelsen i går mod den afghanske far bag det firedobbelte drab på hans hustru og tre børn i Brønshøj, at drabene, foruden adskillige knivstik, er sket ved et eller flere pistolskud.

Ingen af de naboer, Ekstra Bladet talte med, har hørt skud, og efterforskningsleder Ove B. Larsen fra Københavns Politi fortæller, at det indledningsvist også undrede dem.

Familiefar indrømmer: Skød og stak kone og børn ihjel

- Det fremgår ikke af de vidneforklaringer, jeg har hørt derudefra (gerningsstedet, red.), siger han og fortæller, at de fik oplysningen om pistolen efter det indledende ligsyn, ligesom der blev fundet en pistol med skarp ammunition og flere skarpe patroner i lejligheden.

- Har han brugt lyddæmper eller skudt gennem en pude?

Annonce:

- Nej, tilsyneladende ikke, siger Ove B. Larsen.

En af sønnerne blev forsøgt reddet i ambulancen, men forgæves. Den 38-årige far har erkendt, at han slog alle fire ihjel, men har ikke udtalt sig nærmere. Foto: Kenneth Meyer
En af sønnerne blev forsøgt reddet i ambulancen, men forgæves. Den 38-årige far har erkendt, at han slog alle fire ihjel, men har ikke udtalt sig nærmere. Foto: Kenneth Meyer
 

Gerningssted forseglet
Ligsyn og obduktioner fortsætter i dag, og først derefter står det klart, hvordan hvert enkelt drabsoffer er blevet slået ihjel. Ligene blev fundet forskellige steder i lejligheden.

 Rystet øjenvidne til familiedrab: Sønnen kæmpede for sit liv

Det er endnu uklart, hvad der er mandens motiv til at slå familien ihjel på brutal vis. Hans og hustruens forhold betegnes som 'lidt on/off'.

- Vi skal have det fra hans side og se, om der ligger noget forudgående, siger Ove B. Larsen, der fortæller, at der ikke er nogen kendt historik i forhold til vold mellem parret, der har fået alarmklokkerne til at ringe.

Manden har endnu ikke afgivet forklaring til politiet - og afslog det også ved grundlovsforhøret i går. Ifølge mandens forsvarer, Asser Gregersen, vil hans klient gerne svare på spørgsmål senere.

Annonce:

- Han har ikke villet svare på spørgsmål i dag, fordi han er i chok og ikke føler, at han ville kunne svare godt nok. Han er for grådlabil lige nu, sagde forsvareren.

Lige nu er gerningsstedet på Kobbelvænget forseglet, men undersøgelserne af gerningsstedet fortsætter efter påske, ligesom blandt andet obduktionsresultater, resultater af retskemiske undersøgelser og personundersøgelse af den sigtede skal gøres færdig, før sagen kan afsluttes.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: