Ung kvinde forulempet: Politiet søger to cyklister

Cyklisterne skræmte formentlig gerningsmand, så han opgav overfald på 17-årig pige

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi leder efter to cyklister, som tidligt søndag morgen uden selv at vide det formentlig skræmte en gerningsmand, der var ved at forgribe sig på en ung pige i Slagelse.

Det fortæller vagtchef Ove Christoffersen til Ekstra Bladet.

- I forbindelse med at anmelderen bliver udsat for et overgreb, så hører hun to cyklister, der kører forbi i nærheden. De to cyklister får formentlig den mandlige forulemper til at opgive sit forehavende, siger vagtchefen.

Politiet fik anmeldelsen om overgrebet klokken 04.00 søndag morgen. Ifølge den 17-årige pige blev hun forulempet ved et grønt areal ved t-krydset mellem Vestre Ringgade ved Bredahlsgade i Slagelse.

- Hun ser desværre ikke cyklisterne, så hun kan ikke give os nogen beskrivelse af dem. Hun kan heller ikke sige, om de kørte den ene eller den anden vej ad Vestre Ringgade eller Bredahlsgade, siger Ove Christoffersen.

Vagtchefen ønsker ikke at uddybe, hvad den 17-årige har fortalt til politiet om overfaldet.

- Vi er ved undersøge, hvad det præcis drejer sig om, og vi er stadig i gang med nogle afhøringer, siger vagtchefen, der oplyser, at ingen formodet gerningsmand endnu er anholdt i sagen.

Politiet hører derfor gerne fra personer, som har cyklet i området omkring Vestre Ringgade eller Bredahlsgade i Slagelse omkring klokken 04.00 søndag morgen.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kan kontaktes på telefon 114.