Ung mand alvorligt kvæstet: Slæbt 100 meter under lastbil

En ung mand er onsdag morgen blevet alvorligt kvæstet, da han overså sin vigepligt. Manden kørte direkte ud i en lastbil og blev slæbt cirka 100 meter hen ad vejen

Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En ung mand kæmper lige nu for sit liv efter et alvorligt uheld i krydset mellem Hobro Landevej og Vorningvej nær Vorning mellem Randers og Hobro.

Det fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi får en anmeldelse om, at en personbil har været involveret i et uheld. Det viser sig, at vedkommende ikke har overholdt sin vigepligt og er kørt direkte ud i lastbilen.

Efterfølgende er bilen kommet i klemme under traileren, og den er blevet slæbt cirka 100 meter hen ad vejen. Det skyldes formentlig, at lastbilen var i fart, da sammenstødet skete, siger Carsten Henriksen til Ekstra Bladet.

Ulykken skete klokken 07.09, og den unge mand er efterfølgende blevet kørt på hospitalet med alvorlige kvæstelser. Ifølge vagtchefen er han i live, men lægerne kæmper lige nu med skaderne.

Vejen var efterfølgende spærret i forbindelse med ulykken, ligesom en bilinspektør skal undersøge de involverede køretøjer

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU