Ung mand angreb med peberspray og Rambo-kniv på Amager

På åben gade gik en 21-årig mand tidligere på ugen amok med peberspray og kniv i København

En 21-årig mand erkendte fredag over for en dommer i København, at han onsdag eftermiddag gik amok på en anden person ud for en vandpibecafé i Frankrigsgade i København.

Omkring klokken 14 blændede han sin modstander med en peberspray og huggede derefter en Rambo-lignende kniv ind i den anden mands balle. Hugget var cirka otte centimeter langt og gik helt ind til bækkenet.

Derefter fortsatte den 21-årige med et hug i venstre flanke i nyrehøjde, som havde en længde på 6-8 centimeter. Efter dette hug faldt den forurettede til jorden, men det fik ikke manden til at stoppe.

I blindt raseri fortsatte han med at hugge ud med kniven cirka 10-15 gange mod offeret, der lå blændet på jorden.

Med sit venstre ben forsøgte offeret forgæves at holde den 21-årige på afstand med sit venstre ben. Det medførte to hug i benet.

Det ene var i baglåret, mens det andet hug perforerede offerets læg, så kniven satte sig fast, og gerningsmanden måtte vride den fri.

Den 21-årige forsvandt i første omgang fra stedet, men blev torsdag anholdt og fredag fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København.

Her erkendte han sig skyldig i sigtelsen om legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter og blev varetægtsfængslet i 13 dage. Motivet til knivstikkeriet er ikke oplyst.