Ung mand dræbt i ulykke: Kastet 70 meter hen ad vejen

En 26-årig mand er her til aften afgået ved døden, efter han påkørte en bil med 'meget høj hastighed'

Vildsundvej på Mors, også kaldet Rute 26, er spærret i begge retninger, efter en voldsom ulykke her til eftermiddag har kostet en 26-årig mand fra Skive livet.

- Den unge mand kommer kørende på sin motorcykel med meget høj hastighed i retning mod Vilsundbroen. I krydset mellem Rebslagervej og Vildsundvej holder der imidlertid en personbil, der har ubetinget vigepligt.

- Manden vurderer dog, at motorcyklisten er så langt væk, at han godt nå at trække ud. Motorcyklisten kører imidlertid så hurtigt, at han nærmer sig bilisten med en sådan hastighed, at han forsøger at undvige ham, men ender at ramme bagenden af bilen, siger Anders Olsen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Kastet 70 meter
Sammenstødet med bilen, der kører i samme retning som motorcyklen, sker ved så stor kraft, at manden bliver kastet 70 meter hen ad vejen og lander i grøften, fortæller vagtchefen.

- Der bliver både tilkaldt en helikopter og lægeambulance, og lægen erklærer den 26-årige død på stedet. Heldigvis skete der ikke noget med personen, der blev påkørt, eller andre bilister.

De pårørende er underrettet og politiet forventer at kunne genåbne hovedvejen omkring kl. 20.30. Indtil da vil det være muligt at passere ulykkesstedet via en omkørsel.