Ung mand fra Randers ville overraske kæresten: Så kom politiet og anholdt dem begge

En ung østjysk mand valgte en alternativ – og ulovlig – måde at fremskaffe den hestetrailer, han ville give sin kæreste i gave

Et ungt par er anholdt i Randers, sigtet for tyveri af en hestetrailer efter stelnummeret afslørede søforklaring. Foto: Colourbox
Et ungt par er anholdt i Randers, sigtet for tyveri af en hestetrailer efter stelnummeret afslørede søforklaring. Foto: Colourbox
Følg Krimi

En 18-årig mand og hans kæreste blev sent onsdag aften anholdt på en adresse i Randers, sigtet for tyveri af en hestetrailer.

Forinden havde den unge mand besluttet at gøre sin kæreste glad ved at forære hende en hestetrailer. Derfor var han taget til Havndal for at skaffe det pågældende påhæng, men i stedet for at gå ærligt til værks og betale for varen, valgte han at stjæle den fra ejerne i Havndal. Det oplyser Østjyllands Politi.

Det havde dog vist sig, at mandens 17-årige kæreste alligevel ikke havde brug for transportmidlet til sin hest, så parret satte traileren til salg på Facebook, hvor de retmæssige ejere i Havndal hurtigt spottede deres ejendom.

Politiet blev tilkaldt og dukkede op på adressen, som hestetransporten blev solgt fra på det sociale medie. Her forklarede den unge kvinde, at det var flere måneder siden, at hun havde købt hestetraileren, men et hurtigt tjek af stelnummeret viste, at der altså var tale om den stjålne trailer.

Både den 18-årige mand og hans 17-årige kæreste blev derfor anholdt, og på politistationen indrømmede han at have stjålet traileren til kæresten. Derefter var de blevet enige om forklaringen om, at den var købt for flere måneder siden.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.